![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yani, ive yaklaşık 10 USB var. 2 klavyede 2 monitörde 6 kule üzerinde. Şimdi burada ne olduğunu bana baffles. Ben kulesi olan ve tam şu anda kullanmak için en çok ihtiyacı var klavye olan ama ben bir şey fişini USB yeterli güç falan yok diyor. Ne kadar varsa bunları kullanamazsınız çok sahip bir anlamı var?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Çünkü farklı cihazlara güç farklı miktarlarda çizin.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yüksek wattlık's PSU düzeltme sorunu?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Şüpheliyim. USB veri yolu ve suyu temini olacağını düşündükleri aşırı ediliyor. Çözüm, bu Belkin olanlar gibi bir güç kaynağı USB hub satın almak, ve Tüm kalıcı çevre fiş ve arkasında büro bir yere kıpırdamak ![]() Emin bir yapmak için ihtiyacı olan enerji için ana bir fişlerini. Üzerinde bir bağlantı noktası halinde bilgisayar üzerindeki uplink portu takın. Bu şekilde, büyük olasılıkla merkezi için Teknede anakart kaynağı çok daha fazla güç sağlar. Daha sonra hala monitörde diğer portlar kullanabilirsiniz / klavye olarak taktığınız şeyler için ve sonra uzaklıktadır tekrar al.
|
| |||
| |||
| Tamam büyük, zaten bir sipariş 4 USB hub's in Mükemmel. Teşekkürler Serverguy. Ama neden bu kadar çok çevre bunları koymak hala bana Bilmeceleri.
__________________ Dizüstü Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz bellek oh, ve iphone |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Çünkü sen hep aynı anda kullanmak için sanmıyoruz Ben bunu düşünüyorum. Ve bu zaten liman ve vb port gazillions ile sorun sürece tüm limanları aç cihazlar gücü ile takılı bir PC ile bir klavye var bilmiyorum. Ayrıca elde bir unpowered merkezi klavyenizdeki (gibi) varsa daha kötü olabilir, bilgisayarınızda bir noktasına ve sonra takılı bir klavyeye takılı cihazlar var. Başlangıçta yalnızca bir USB bağlantı soketi çekilen için Hepsi güç demektir ki için klavye fişlerini. En kötü güç aç cihazlar harici DVD Sürücüler, Harici Sabit diskler, onlara hiçbir güç tuğla web cams vs gibi şeyler var. Bu da bilgisayar üzerindeki USB yuvası tüm güçlerini çekmek zorunda kalıyoruz. Zaman güç ama hiç bu kadar büyük bir zaman tüm bunları istediğiniz aynı anda seyahat ettiğiniz için kullanışlıdır. Ayrıca şaşıracaksınız ediyorum ne kadar zaman orada da (böylece) konuşmaya açık değil çekmek mevcut. PC'de USB portları sık bile PC kapatma sorunu kötü yapmaktır açık kaldı.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |