![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Таким чином, Ive отримали близько 10 портів USB. 2 на клавіатурі 2 на моніторі 6 на вежу. Тепер ось що мені екранів. У мене більшість моїх ті вежі повну і в даний час необхідності використовувати Клавіатура них, але коли я підключити до неї щось говорить, що це USB не вистачає живлення або щось. Який сенс у тому, так багато, якщо ви не можете їх використовувати?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Оскільки різні пристрої залучити різні кількості енергії.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU вище Уатта виправити цю проблему?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сумніваюся. Автобус USB буде постачання соків і, ймовірно, бути перевантажені. Рішення купити харчуванням USB-концентратора, на зразок тих, Бєлкін, і підключити всі ваші постійні периферії в неї, і підсунути його вниз за стаціонарний ![]() Ви повинні переконатися, що вона є однією, яка підключається до мережі за владу. Підключіть магістральний порт на ньому в один порт на вашому комп'ютері. Таким чином, центр може надати набагато більше енергії, ніж пропозиція платі бортового ймовірно, можете. Ви можете використовувати інші порти на монітор / клавіатура для речей, які ви підключіть, а потім забрати знову.
|
| |||
| |||
| Ok більше, вже наказав одному з 4 дюйма USB Hub's Perfect. Завдяки Serverguy. Але чому вони поклали їх на периферію так багато ще загадок мене.
__________________ Ноутбук Alienware Area-51 m15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800mhz RAM Ох, і Iphone |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я думаю, вони це роблять, тому що вони не очікують вас використовувати їх всі одночасно. І вони не знають, що у вас вже є клавіатура з портами і ПК з gazillions портів і т.д. Це не проблема, якщо всі порти підключаються за допомогою ненажерливих пристроїв. Вона також може погіршитися, якщо у вас є ручний інструмент Hub (як клавіатури) підключений до порту на комп'ютері і потім багато пристроїв підключається до клавіатури. Це означає, що вся влада була спочатку варто витягти з тільки одна розетка USB, що клавіатура підключається к. Найгірший ненажерливих пристроїв речі, як зовнішній DVD диски, зовнішні жорсткі диски, веб-камери і т.д. при відсутності напруги цегли на них. Це означає, що вони повинні зробити все влада їх через гніздо USB на ПК. Корисно для коли Ви подорожуєте без влади, але не настільки великі, коли ви хочете, щоб вони все на тому ж часу. Ви б бути здивовані, як багато вони спираються поточної, коли навіть не включений (так би мовити). Порти USB на ПК, часто залишається на харчування, навіть коли комп'ютер вимкнено, щоб зробити цю проблему ще гірше.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| У мене немає сил!? | DERYN | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 11 серпня 2009 05:54 |
| Комп'ютер не включається | ashaiba | Генеральний обладнання чат | 3 | 4 травня 2009 10:25 |
| Скільки влади мені потрібно для мого комп'ютера? (БП)? | Жюль М | Справа & блоки живлення | 6 | 21 листопада 2008 09:47 |
| Скільки влади мені потрібен? | crazyguy | Справа & блоки живлення | 19 | 6 жовтня 2008 13:48 |
| Ніяка сила | Davegbh | Генеральний обладнання чат | 10 | 29 листопада 2007 06:02 |
| Різьба Інструменти | |
| |