μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Χρήσεις για ένα Ανταλλακτικά Υπολογιστών;;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 Ιουν 2009, 09:03
Μέλος Ομάδα

Default Χρήσεις για ένα Ανταλλακτικά Υπολογιστών;;

Ψάχνω είτε να επεκτείνει τις υφιστάμενες δυνατότητες των ηλεκτρονικών υπολογιστών ή για να προσθέσετε το δίκτυο στο σπίτι μου.

Εδώ είναι που έχω και το ρόλο τους:

1. Windows 2003 Server:
    • Domain Controller
    • File Server + Εκτύπωση
    • CCTV Motion Detected Καταγραφή
    • Moodle Server
  2. FreeNAS
    • Network Attached Storage για όλα τα βασικά στοιχεία λήψης (Κινηματογράφος, μουσική, φωτογραφίες κλπ)
    • Στη διαδικασία της ρύθμισης να στηρίζει DC.
    • Streams ταινίες ήχου και σε άλλους υπολογιστές στο σπίτι.
    • Torrentbox
  3. Ubuntu Machine
    • Κύρια υπολογιστή μου χρήση.
    • Επίσης τρέχει XP και Vista υπό Virtualbox.
    • MythTV Setup με Dual δέκτη DVB Freeview.
Οι άλλοι υπολογιστές στο σπίτι είναι μόνο εργασίας. Έχετε ανταλλακτικά τεμ και φορητούς υπολογιστές.

Μετά την πρόσφατη ανακαίνιση στο μπάνιο μας και εγκατάσταση αδιάβροχο ομιλητές, θα ήθελα ένα τρόπο για να κάνετε streaming audio στο μπάνιο. Τι hardware / software θα πρέπει να χρησιμοποιήσω; Θέλω να είμαι σε θέση να συστήσουν την μουσική από οποιοδήποτε υπολογιστή στο σπίτι, αν είναι δυνατόν.

Δώστε μου ιδέες! Ευχαριστώ
Old 6 Ιουλίου 2009, 06:06
Ομάδα Δωρητών

Default Χρήσεις για ένα Ανταλλακτικά Υπολογιστών;;

Βάλτε τα αδιάβροχα ηχεία στη βάση του λουτρού

Ίσως ο ευκολότερος τρόπος θα ήταν να παραμείνουμε ένα φτηνό PC στη γραμμή μέχρι somewher, με έναν ελεγκτή τοποθετηθεί στον τοίχο στο μπάνιο για εύκολο έλεγχο.

Το σύστημά μου: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Μνήμες:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Υπόθεση / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (ες):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ένα κομμάτι της Έρευνας Αγοράς για Ανταλλακτικά Paul4763 Γενική Συζήτηση Hardware 1 2 Οκτωβρίου του 2009 13:22
Πώς να συνδέσετε μια εξαρτημένη μονάδα δίσκου, όταν δεν υπάρχει σύνδεση ανταλλακτικά για το καλώδιο του σκληρού δίσκου; gideon112 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 8 Ιουν 2009 03:21
Virgin WiFi Όποιος Έχεις κάποιο χρόνο για Ανταλλακτικά Bankie Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 16 30 Μαρ 2009 15:28
Η χρήση προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών για το δίκτυο από τις κύριες hotchef23 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 7 31 Μαΐου 2008 14:25
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.