mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Izmanto Rezerves datoru?

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 21, 2009, 09:03
Loceklis

Es meklēju vai nu paplašināt iespējas esošajiem datoriem vai pievienot tīklam manā mājā.

Lūk, kas man ir un to lomas:

1. Windows 2003 Server:
    • Domain Controller
    • File Server + Print
    • CCTV Motion Atklātie Recording
    • Moodle Server
  2. FreeNAS
    • Network Attached Storage visas lejupielādes būtībā (Movies, Music, Foto utt)
    • Procesu attiecībā uz konfigurējot to dubl DC.
    • Plūsmas filmas un audio citu PC's in mājā.
    • Torrentbox
  3. Ubuntu Machine
    • Galvenās datoru izmantot.
    • arī vada XP un Vista ar VirtualBox.
    • MythTV Setup ar Dual DVB Freeview tuner.
Citiem datoriem mājā ir tikai darba stacijas. Ir rezerves datorus un klēpjdatorus.

Pēc nesenās renovācijas mūsu vannasistabas un uzstādīšana ūdensizturīgs runātāji, es gribu veids, plūsma audio to vannasistabas. Kas aparatūras / programmatūras man vajadzētu izmantot? Es gribu, lai varētu noteikt mūziku no jebkura datora, kas mājā, ja iespējams.

Dodiet man, lūdzu, idejas! Pateicība
Old 6 jūlijs 2009, 06:06
Donors Group

Put ūdensnecaurlaidīgs runājošie bāzē vannas

Iespējams, vienkāršākais veids būtu pielīmēt lēts PC in rindā somewher ar kontrolieris uzstādīts uz sienas vannas istabā, lai viegli kontrolēt.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.