menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Používa pre náhradné počítač?

Reply

Thread Tools
Old 21. júna 2009, 09:03
Člen Skupina

Default Používa pre náhradné počítač?

Hľadám buď rozšíriť kapacity existujúcich počítačov alebo pridať do siete v mojej vlasti.

Tu je to, čo som a ich úlohy:

1. Windows 2003 Server:
    • Domain Controller
    • File Server + tlač
    • CCTV Motion Detected Nahrávanie
    • Moodle Server
  2. FreeNAS
    • Network Attached Storage pre všetky BitTorrent podstate (filmy, hudba, obrázky atď)
    • V procese konfigurácia je zálohovať DC.
    • Proudy videa a zvuku na ostatné PC v dome.
    • Torrentbox
  3. Ubuntu stroj
    • Hlavný počítač používať.
    • tiež beží XP a Vista podľa VirtualBox.
    • MythTV Setup sa Duální DVB Freeview tuner.
Ostatné počítače v dome sú len staniciach. Mať náhradné ks a laptopy.

Po nedávnej rekonštrukcii sa naša kúpeľňa a inštalácia nepromokavými reproduktory, chcem, tak na audio prúd do kúpeľne. Aký hardware / software mám použiť? Chcem byť schopní nastaviť hudbu z akéhokoľvek PC v dome, ak je to možné.

Daj mi svoje nápady! Vďaka
Old 6. júla 2009, 06:06
Darcu Skupina

Default Používa pre náhradné počítač?

Dajte nepromokavými reproduktory v spodnej časti vane

Zrejme najjednoduchšie by bolo nalepiť lacné PC v súlade so somewhere, s regulátorom namontovať na stenu v kúpeľni pre jednoduché ovládanie.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
A Bit of Prieskum trhu pre náhradné diely Paul4763 Všeobecné Hardware Chat 1 2.října 2009 13:22
Ako sa pripojiť slave disk, keď neexistuje žiadny náhradný konektor na pevný disk kábel? gideon112 Drives & Removable Media 1 8 júna 2009 03:21
Panenský WiFi Ktokoľvek má nejaký čas na náhradné Bankia Siete, Modemy & VoIP 16 30. marca 2009 15:28
Používanie programov na počítači v sieti z hlavného počítača hotchef23 Siete, Modemy & VoIP 7 31. mája 2008 14:25
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.