менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Використовує для запасний комп'ютер??

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 червня 2009, 09:03
Член групи

Я шукаю або розширення можливостей наявних комп'ютерів або додати мережу в моєму домі.

Ось що я маю, і їх ролі:

1. Windows Server 2003:
    • Контролер домену
    • Файловий сервер + Print
    • Визначено відеоспостереження Motion запис
    • Moodle Server
  2. FreeNAS
    • Network Attached Storage для всіх завантажень в основному (фільми, музику, фотографії і т.д.)
    • У процесі настроювання його резервну копію постійного струму.
    • Потоки фільмів і аудіо, щоб інші комп'ютери в будинку.
    • TorrentBox
  3. Ubuntu машини
    • Головний комп'ютер я використовую.
    • Також працює XP і Vista під VirtualBox.
    • MythTV Setup з подвійним тюнером DVB Freeview.
Інші комп'ютери в будинку просто робочих станцій. Майте запасні ПК і ноутбуки.

Після останнього оновлення наших ванних і установку водонепроникної ораторів, я хочу способом аудіо потоку в ванну. Що апаратного та програмного забезпечення слід використовувати? Я хочу, щоб мати можливість встановити музику з будь-якого комп'ютера в будинку, якщо це можливо.

Дайте мені будь-які ідеї! Спасибо
Old 6 липня 2009, 06:06
Донор групи

Покласти водонепроникної виступають у базі ванни

Ймовірно, найпростішим методом буде дотримуватися дешевий комп'ютер в лінійці до somewher, з контролером на стіні у ванній кімнаті для простоти управління.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.