![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей:) Аз съм се интересуват от закупуване на нов компютър (кула само) и искам да проверя цените. Търся тези части (или подобен) P4 Q6600 (2,4 Quad) + Vista 4gig RAM (DDR3) 8800 GTX (716 един, мисля) И подходяща дънна платка, че ще бъдете в състояние да се справят с по-горе. Благодаря предварително ![]() electrik |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кои сайт може да използва?
|
| |||
| |||
| Също така, забравят 4GB овен. 32bit Vista само ще "виж" 3gb, въпреки че можете да закупите 3gb и все още работи в двоен канал, въпреки че аз все още да видите DDR3 продавани в DIMM те години на 512MB (кой?) Вие не посочват PSU, ще изисква около 600 вата за тази спецификационен зависимост от останалата част от вашата изграждането на компоненти.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| 600W, добре, благодаря. И какво искаш да кажеш "на сайта? |
|
| |||
| |||
| Аз съм се приема че желаете да закупите елементи от Интернет, като ви се показва местоположението на Австралия не съм familar, с които интернет сайтове, както и в E-tailers, можете да използвате.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| само DDR3 дънната си струва да се ИМО е новият ASUS p5e3 лукс, също 4 концерта на DDR3 овен wwill определени в гърба дяволски много
| |||
| |||
| О? Whys това? : S |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Newegg последния цени са $ 500 за 2GB.
| |||
| |||
| Yuck: S |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ: Gaming монтирам? Бюджет игрални издокарвам Im Getting за $ 900 | crazydan20 | Общи Хардуер Чат | 9 | 3 Март 2009 19:36 |
| PC Gaming | Sc0ttY07 | Общи Хардуер Чат | 35 | 24 Юли 2008 21:12 |
| За $ 500 игрални платформа. . . | clintondavidn | Общи Хардуер Чат | 4 | 11 Сеп 2007 10:43 |
| Gaming издокарвам | С капитана | Общи Хардуер Чат | 12 | 9-ти септември 2007 12:53 |
| Gaming CPU | xactly | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 16-то Aug 2007 10:33 |
| Нишка Инструменти | |
| |