![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj:) Mám zájem o koupi nového počítače (pouze věž) a chcete kontrolovat ceny. Hledám pro tyto části (nebo podobný) P4 Q6600 (2,4 Quad) + Vista 4gig Ram (DDR3) 8800 GTX (716 jedna, myslím) A odpovídající základní deska, která bude schopna zpracovat výše. Thanks in advance ![]() electrik |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stránek, které můžete využít?
|
| |||
| |||
| Také zapomenout na 4GB RAM. 32bit Vista budou jen 'viz' 3 GB, i když si můžete koupit 3GB a stále běží ve dvou kanálů, i když jsem ještě vidět DDR3 DIMM prodávané v letech 512mb (někdo?) Nemusíte uvádějí PSU, budete vyžadovat kolem 600watt pro spekulace, že v závislosti na zbytek svého stavět na komponenty.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| 600W, ano, díky. A co myslíš tím 'stránek'? |
|
| |||
| |||
| Já jsem za předpokladu, že chcete koupit komponenty z internetu, jak je vaše místo je zobrazeno v Austrálii Nejsem familar s nimiž internetové stránky, stejně jako v E-tailers, můžete použít.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pouze DDR3 deska stojí za to dostat IMO je nový asus deluxe p5e3 také 4 harpuna ze DDR3 RAM wwill nastavit u zadní nádherný hodně
| |||
| |||
| Oh? Whys, že? : S |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Newegg poslední ceny 500 dolarů za 2 GB
| |||
| |||
| Fuj: S |