![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej:) Ja sam zainteresiran za kupnju novog računala (samo kula) i želite provjeriti o cijenama. Tražim ovim prostorima (ili slično) P4 Q6600 (2.4 Quad) + Vista 4gig Ram (DDR3) 8800 gtx (716 jedan, mislim) I odgovarajuću matičnu ploču koja će se moći nositi s gore. Hvala unaprijed ![]() electrik |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koje web stranice možete koristiti?
|
| |||
| |||
| Također, zaboraviti 4GB RAM-a. 32bit Vidik htijenje jedini 'vidjeti' 3gb, iako možete kupiti 3gb i dalje prikazivati u dvojan kanal, iako sam još to vidjeti ddr3 prodana DIMM 512MB-a (bilo tko?) Ne citirati jednog PSU ćete zahtijevati oko 600w za tu spec. zavisno od ostatka vašeg graditi's komponente.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| 600W, ok, hvala. A što to misliš 'stranice'? |
|
| |||
| |||
| Ja sam uz pretpostavku da želite kupiti komponente s interneta, kao i vaš položaj je prikazano u Australiji nisam familar s kojim internet stranicama, kao u E-tailers, možete ga koristiti.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jedino isplati ddr3 matična ploča uzimajući imo je novi p5e3 ASUS deluxe, također 4 harpun od ddr3 ram wwill postaviti u leđa jedan pakao od puno
| |||
| |||
| Oh? Whys to? : S |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Newegg posljednji cijene su $ 500 za 2GB.
| |||
| |||
| Yuck: S |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć: Gaming opremiti? Proračun gaming katarka im uzimajući za 900 $ | crazydan20 | General Hardware Chat | 9 | 3. ožujak 2009 19:36 |
| Igre PC | Sc0ttY07 | General Hardware Chat | 35 | 24. srpnja 2008 21:12 |
| The $ 500 gaming snast. . . | clintondavidn | General Hardware Chat | 4 | 11. Ruj 2007 10:43 |
| Gaming opremiti | c majstor | General Hardware Chat | 12 | 9. rujna 2007 12:53 |
| Gaming CPU | xactly | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 16. kolovoz 2007 10:33 |
| Thread Tools | |
| |