![]() |
|
| |||
| |||
| היי:) אני מעוניין לקנות מחשב חדש (רק מגדל) ורוצים לבדוק מחירים. אני מחפש חלקים אלה (או דומה) P4 Q6600 (2.4 Quad) + Vista 4gig ראם (DDR3) 8800 gtx (716 אחד, אני חושב) כמו כן ראוי כי לוח האם יהיה מסוגל להתמודד עם האמור לעיל. תודה מראש ![]() electrik |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| איזו האתר אתה יכול להשתמש?
|
| |||
| |||
| כמו כן, שכח 4GB ראם. 32bit Vista רק 'לראות' 3gb, למרות שאתה יכול לרכוש 3gb ועדיין פועלים ערוץ כפולה, אם כי לא קיבלתי עדיין לראות ddr3 נמכר ב dimm של של 512MB (מישהו?) אתה לא לצטט א PSU, תוכל לדרוש סביב 600w עבור spec בהתאם לשאר שלך לבנות של רכיבים.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| 600W, בסדר, תודה. ומה אתה מתכוון לעשות 'של האתר'? |
|
| |||
| |||
| אני בהנחה שאתה רוצה לרכוש את הרכיבים מהאינטרנט, כמו המיקום שלך מוצגת ב אוסטרליה אני לא familar שבה אתרי אינטרנט, כמו דואר tailers, אתה יכול להשתמש.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היחידה ddr3 שווה את לוח האם הוא מקבל IMO החדש ASUS p5e3 Deluxe, גם 4 חלטורה של ddr3 רם wwill בחר U חזור על חתיכת הרבה
| |||
| |||
| אה? Whys את זה? : S |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Newegg האחרון של מחירי היו 500 $ עבור 2GB.
| |||
| |||
| איכס: S |