![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey:) Mane domina perkant naują kompiuterį (Tower tik) ir norite patikrinti kainas. Aš ieškau šių dalių (ar panašaus) P4 Q6600 (Quad 2,4) + Vista 4gig Atmintis (DDR3) 8800 GTX (716 vienas, manau) Ir reikia plokštės, kad galėsime dirbti su aukščiau. Thanks in advance ![]() Electrik |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kuri svetainės gali naudoti?
|
| |||
| |||
| Be to, pamiršti 4GB RAM. 32bit Vista bus tik "pamatyti" 3Gb, nors galite įsigyti 3Gb ir dar paleisti dual channel, nors aš dar pamatyti DDR3 parduodamas DIMM ųjų 512MB (kas?) Jūs neturite citata PSU, jums reikia maždaug už 600w, kad spec, priklausomai nuo Jūsų sukurti komponentai poilsio.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| 600W, gerai, ačiū. O ką Jūs turite galvoje "tinklalapio"? |
|
| |||
| |||
| I'm Tarkim, jūs norite įsigyti iš interneto komponentai, jūsų vieta yra ne Australijoje, kuriame aš nesu familar su kuria interneto svetaines, kaip E-tailers, galite naudoti.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tik DDR3 plokštę verta gauti TJO yra naujas Asus p5e3 Deluxe, taip pat 4 koncertą su DDR3 RAM wwill nustatyti ir grįžti partijos Hell
| |||
| |||
| Oh? Whys kad? : S |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Newegg paskutinė kaina buvo $ 500 už 2GB.
| |||
| |||
| Yuck: S |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pagalba: Gaming Rig? Biudžetas žaidimų įlaidai im gauti už 900 $ | crazydan20 | General Hardware Chat | 9 | 3 kovas 2009 19:36 |
| GeForce | Sc0ttY07 | General Hardware Chat | 35 | 24 liepa 2008 21:12 |
| $ 500 Gaming Rig. . . | clintondavidn | General Hardware Chat | 4 | 11 rugsėjis 2007 10:43 |
| Gaming Rig | C meistras | General Hardware Chat | 12 | 9 rugsėjis 2007 12:53 |
| Žaidimų CPU | xactly | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 7 | Rugpjūtis 16, 2007 10:33 |
| Temos įrankiai | |
| |