![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei:) Sunt interesat de achiziţionarea unui computer nou (turn numai) şi doriţi să verificaţi pe preturi. Caut acestor piese (sau similare) P4 Q6600 (2,4 Quad) + Vista 4gig RAM (DDR3) 8800 GTX (716 o, cred) Si o placa de bază pentru că vom fi capabili să se ocupe de cele de mai sus. Mulţumesc în avans ![]() electrik |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Care site-ului pot să utilizaţi?
|
| |||
| |||
| De asemenea, uita de 4GB RAM. 32bit Vista va numai ", a se vedea" 3gb, deşi puteţi achiziţiona 3gb şi încă mai rula în dual canal, cu toate că am încă pentru a vedea DDR3 vândute în DIMM lui de 512MB (cineva?) Nu cita o PSU, veţi avea nevoie de aproximativ un 600W pentru că spec. în funcţie de restul vă construi lui componente.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| 600W, bine, mersi. Si ce vrei sa spui "site-ului"? |
|
| |||
| |||
| Sunt presupunând că doriţi să-l cumpere componente de pe internet, după cum se arată locaţia dumneavoastră la Australia nu sunt familar cu care site-urile de internet, la fel ca în E-tailers, puteţi utiliza.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR3 doar de placa de bază în valoare de achiziţie OMI este noul Asus p5e3 lux, de asemenea, 4 gig de DDR3 RAM wwill set u spate o dracu 'de mult
| |||
| |||
| Oh? Motiv că? : S |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Newegg ale preţurilor au fost ultimele $ 500 pentru 2GB.
| |||
| |||
| Yuck: S |