![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj:) Mám záujem o kúpu nového počítača (len veža) a chcete kontrolovať ceny. Hľadám pre tieto časti (alebo podobný) P4 Q6600 (2,4 Quad) + Vista 4giga Ram (DDR3) 8800 GTX (716 jedna, myslím) A zodpovedajúce základná doska, ktorá bude schopná spracovať vyššie. Thanks in advance ![]() electrik |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stránok, ktoré môžete využiť?
|
| |||
| |||
| Tiež zabudnúť na 4GB RAM. 32bit Vista budú len 'pozri' 3 GB, aj keď si môžete kúpiť 3GB a stále beží v dvoch kanálov, aj keď som ešte vidieť DDR3 DIMM predávané v rokoch 512mb (niekto?) Nemusíte uvádzajú PSU, budete vyžadovať okolo 600watt na špekulácie, že v závislosti na zvyšok svojho stavať na komponenty.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| 600W, áno, vďaka. A čo myslíš tým 'stránok'? |
|
| |||
| |||
| Já jsem za predpokladu, že chcete kúpiť komponenty z internetu, ako je vaše miesto je zobrazené v Austrálii Nejsem familar s ktorými internetové stránky, rovnako ako v E-tailers, môžete použiť.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iba DDR3 doska stojí za to dostať IMO je nový asus deluxe P5E3 aj 4 harpúna zo DDR3 RAM wwill nastaviť u zadnej nádherný hodně
| |||
| |||
| Oh? Whys, že? : S |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Newegg posledný ceny 500 dolárov za 2 GB
| |||
| |||
| Fuj: S |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc: Gaming Rig? Rozpočet hra zmanipulovat im dostať na 900 dolárov | crazydan20 | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 3. marca 2009 19:36 |
| Herné PC | Sc0ttY07 | Všeobecné Hardware Chat | 35 | 24. júla 2008 21:12 |
| Na 500 dolárov hra Rig. . . | clintondavidn | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 11. September 2007 10:43 |
| Gaming Rig | c majster | Všeobecné Hardware Chat | 12 | 9. septembra 2007 12:53 |
| Gaming cpu | xactly | Procesory, základné dosky & RAM | 7 | 16. august 2007 10:33 |
| Thread Tools | |
| |