![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј:) Ја сам заинтересован за куповину новог рачунара (само кула) и желите да проверите о ценама. Тражим овим просторима (или слично) П4 К6600 (2.4 Куад) + Виста 4гиг Рам (ДДР3) 8800 гткс (716 један, мислим) И одговарајућу матичну плочу која ће се моћи носити са горе. Хвала унапред ![]() елецтрик |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Које уеб странице можете да користите?
|
| |||
| |||
| Такође, заборавити 4ГБ РАМ-а. 32бит Видик воља једини 'видети' 3гб, иако можете купити 3гб и даље приказивати у двојан канал, иако сам још то видети ДДР3 продана ДИММ 512МБ-а (било ко?) Не цитирати једног псу ћете захтевати око 600у за ту спец зависно од остатка вашег градити'с компоненте.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| 600У, ок, хвала. А што то мислиш 'странице'? |
|
| |||
| |||
| Ја сам уз претпоставку да желите купити компоненте са интернета, као и Ваш положај је приказано у Аустралији нисам фамилар са којим интернет страницама, као у Е-таилерс, можете га користити.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| једино исплати ДДР3 матична плоча узимајући имо је нови п5е3 Асус заварати, такође 4 харпун од ДДР3 рам ууилл поставити у леђа један пакао од пуно
| |||
| |||
| Ох? Ухыс то? : С |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Неуегг посљедњи цене су $ 500 за 2ГБ.
| |||
| |||
| Ыуцк: С |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Помоћ: Гаминг опремити? Буџет гаминг катарка им узимајући за 900 $ | цразыдан20 | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 3 март 2009 19:36 |
| Игре ПЦ | Сц0ттЫ07 | Генерал Хардуаре Цхат | 35 | 24. јула 2008 21:12 |
| Тхе $ 500 гаминг снаст. . . | цлинтондавидн | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 11. сеп 2007 10:43 |
| Гаминг опремити | ц мајстор | Генерал Хардуаре Цхат | 12 | 9. септембра 2007 12:53 |
| Гаминг ЦПУ | ксацтлы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 7 | 16 аугуст 2007 10:33 |
| Тхреад Тоолс | |
| |