![]() |
|
| |||
| |||
| Hey:) Yeni bir bilgisayar (kulesi satın sadece) ve fiyatları kontrol istediğiniz ilgileniyorum. Bu parça için (ya da) benzer arıyorum P4 Q6600 (2.4 Dört) + Vista 4gig Ram (DDR3) 8800 GTX (716 biri, sanırım) Ve uygun bir anakart ve yukarıdaki işlemleri yapabilirsiniz. Thanks in advance ![]() electrik |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hangi sitenin size kullanabilirim?
|
| |||
| |||
| Ayrıca, 4GB RAM unutma. Ancak siz ve 3GB satın alabilirsiniz hala çift kanal çalışmasına rağmen Henüz DDR3 DIMM 512MB ve (kimsenin?) Satılan görmek ettik 32bit Vista yalnızca ', 3GB göreceksiniz Bir PSU Alıntıyla değil, bir 600w için çevresinde gerek duyarız bu bileşenleri oluşturmak için geri kalanı özel bağlı.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| 600W, tamam, teşekkürler. Ve ne 'demek sitenin'? |
|
| |||
| |||
| Olarak yer Avustralya I olan internet siteleri, e ile-tailers, Kullanabileceğiniz alışmış değilim gösteriliyor sana internetten bileşenleri almak istiyorum, varsayarak yaşıyorum.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| elde IMO değerinde tek DDR3 anakart yeni ASUS p5e3 Deluxe, DDR3 bellek wwill de 4 iş bir sürü bir cehennem U set
| |||
| |||
| Oh? Whys bu? : S |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Newegg son fiyatları 500 $ 2GB geldiler.
| |||
| |||
| İğrenç: S |