![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм мислене на "Инвестиране" във вода за охлаждане, когато се изгради новия си персонален компютър. Има много произшествия ", като изтича. Аз съм притеснен, че това може да изпускат и мръсник си компютър. Има ли кой да използват вода за охлаждане. Какво мислиш за него? Ем |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нейната малко отворена, приключила въпрос да бъде откровен, но аз ще направя всичко по силите си. На първо място, watercooling е добър, ако започваш да се overclock вашата система, тъй като позволява по-ниски температури, но добро охлаждане на въздуха и позволява добро overclocks и е много по-евтини. Аз сега имам E6400 (2.13ghz състав) текат най-малко над 2.6ghz на въздух за охлаждане. Temp изчезнал е 32c, пикови 39c. Така че този e6700 ефективност 200,00 странно по-малко. Терес два часа училищата на мисълта за вода за охлаждане-високо и ниско поток поток. Аз няма да отидат в предимствата и недостатъците на двете тук така Бих препоръчваме да прочетете нагоре. Освен това предимства / недостатъци Бих цитирам само моето мнение и повярвай ми, мненията се различават. Терес и пасивно водно охлаждане, това е просто а (огромни) радиатора, че охладител потоци да се охлажда, без помощта на феновете. Имах Zalman Reservator, което беше огромен мигащ нещо, беше външен за случая, така ли е необходимо повече място, и го съхраняват моите 7900gt най-52c най-натовареното време за наобратно беше напълно безшумен, но струва 200,00. Аз бях вече монтирани един VF900 охладител към картата, неговите най-близо дяволите тиха и най-пик на температура е 42в. "Nuff заяви по този резултат. Плюс с пасивно Вие ще бъдете в състояние да се охлади един компонент на радиатора (и на една и съща с всички в едно разтвори-виж по-долу) Можете да закупите готов да отида вода охладителни системи, но те обикновено са компрометирани в някои области и да не дават никаква полза над добро охлаждане на въздуха, и са също така отново, много по-скъп. Ако вашата загриженост шум обеми, можете да получите различни планини и феновете и някои тихи въздушните охладители, микс на всички, че с фен контролер (MCubed Биг ПГ ще бъде моя препоръка) и ще можете да контролирате шума. Терес imho, наистина няма смисъл, освен ако watercooling започваш да се watercool на цялата система (CPU, gpu, northbridge, southbridge, RAM). Това може да се окаже скъпо упражнение. Причината за извършване на цялата система е много проста: Всички компоненти не е готино, са все още ще е необходимо за охлаждане на въздуха, така че все пак ще трябва феновете на тръбопроводи за "вода" ще прекъсне въздушния поток, ще имате по-малка стая , а ти все още ще има шум. Като пример шефа си има core2 x6800, 2x 7900gtx в SLI и 4GB RAM (късмет богато възклицание заличава * *) всички watercooled използвайки 2 тройни фен радиатори, опасност рова блокове, 1 / 2 "тръбопроводи и различни други бита и той reckons то цената му в близост до Гранд само за да watercool компютъра. Най-добрите блокове, както изглежда, са Опасност Den. За помпа, аз съм казал най-добрите са Swiftech. Но всичко за смесване и съвпадение компоненти за да получите най-добрия баланс за вашата система, като всяка система и потребителят трябва, е различен. За ценообразуването упражнява Бих предполагат, ще Вадим Компютри: персонализирана Вграден компютри и цена до малко вода за охлаждане кит, няма значение какво, просто се създаде списък на необходимите компоненти (радиатора (а), блок (а), тръбопроводи, охладител, помпа, резервоар, вана клипове). Мисля, че вие ще разберете колко скъпо може да се направи. Да не забравяме, които сте също трябва да се тревожи за зареждане на ВЕИ, кървене на въздуха, осигуряване на помпата не е прекалено слаб, или прекалено мощни, монтиране на ВЕИ най-високата точка на охлаждане контур и т.н. и т.н. За да обобщим, че искате само да слиза на watercooling маршрут, ако възнамеряват да направят целия си фасон И ако възнамерявате да OC. Може би по-добре да се инвестира в добър случай, добра почитатели и фен контролер. Кръчмар вашия твърд диск (а) в Zalman heatpipe охладител, приложете всички фенове с гумени съединители за спиране на вибрации. Имате голям нос Тихо PC UK - Тихо компютърен хардуер за тих компютър за идеи. Ако искате "bling" PC със светлини, инвестират в случая с нежеланите windowed панел (ANTEC 900 е страхотно случай на цената), която все още може да се постигне това гледам с доведе феновете и тем подобни. Тя също така ще струва огромна сума пари, по-малко. Надявам се това да помогне.
|
| |||
| |||
| Благодаря, че помага. LOL Значи само вода готино, ако имате много пари. Hehe. Освен шефа е късмет. LOL Така watercooling ще вземе много пари поддържане него. Благодарности Ем |
|
| |||
| |||
| Водно охлаждане, освен ако не ви става на висока ефективност / игрални система не би било най-доброто решение за охлаждане, както и за цена "да се охлади един CPU скъпо, CPU / GPU / Chip Поставям много скъпо, но има някои много добри, например CPU охладители , ако искате да опитате някои Над Clocking AMD или Intel на Tuniq кула е брилянтен охладител също можете да използвате парите ви ще похарчите за водно охлаждане на сградата по-висока спецификационен система Tuniq кула преглед> Тук Снимки> Тук На OCs> Тук |