menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Vodní chlazení?

Reply

Thread Nástroje
Old 25. duben 2007, 15:36
Dárce Skupina

Default Vodní chlazení?

I'm thinking ze "investice" do vody chlazení, i když stavět mého nového PC.
Existují mnohé "nehody", jako jsou netěsné. Mám strach, že by mohla unikat a sodomita můj PC.
Má někdo Využití vodní chlazení. Co si myslíte o něm?

Em
Old 25. duben 2007, 15:44
Dárce Skupina

Default Vodní chlazení?

Jeho trochu o otevřenou otázku, která mají být upřímný, ale budu dělat moje nejlepší.

Za prvé, watercooling je dobré když si bude přetaktovávat svůj systém, jak to umožňuje nižší teploty, ale dobré chlazení vzduchem umožňuje i dobré overclocks a je mnohem levnější.

Jsem teď mám E6400 (2.13ghz zásob) na úrovni těsně nad 2.6ghz na chlazení vzduchu. Temp volnoběhu je 32c, 39c vrchol. Tak to je pro e6700 výkon 200,00 odd méně.

Theres dva myšlenkové proudy vody pro chlazení-vysoký a nízký průtok toku. Nebudu se do výhody a nevýhody, jak si na tak bych doporučuji vám přečíst nahoru. Kromě toho se výhody a nevýhody bych citovat jsou jen mé názory a věřte mi, názory se liší.

Theres také pasivní chlazení vodou, to je v podstatě jen (velké) radiátoru, že chladicí toků do které se má ochladit bez podpory fanoušků. Měl jsem Žalman Reservator, což byl obrovský blikající věc, bylo mimo případ tak i potřeba větší prostor, a to mé 7900gt na 52c na vrchol, o to bylo úplně obráceně mlčel, ale to stojí 200,00. Jsem nyní montovat jeden VF900 chladič na kartu, své blízké, jak zpropadeně mlčel a na vrchol se teplota je 42c. 'Nuff řekl, že o skóre. Plus s pasivním budete jen mohli cool jedné složky na chladič (A stejný s "all-in-one řešení-viz níže)

Můžete si koupit ready-to-go vodní chlazení, ale tyto jsou většinou ohrožen v některých oblastech a není opravdu žádný přínos oproti dobré chlazení vzduchu, a také opět mnohem drahý.

Pokud vaše obava je hluk objemy, můžete získat rozdílné připojí i fanoušci a někteří klidném ovzduší chladiče, mix všeho, s ventilátorem řadič (MCubed Big NG by moje doporučení) a můžete ovládat hluku.

Theres, IMHO, opravdu nemá smysl watercooling pokud vy budete watercool celého systému (CPU, GPU, Northbridge, Southbridge, ram). To se může ukázat jako velice nákladné výkon. Důvodem pro to je celý systém je velmi jednoduchý: Veškeré složky nemáte cool stále bude potřebovat chlazení vzduchu, takže budete mít stále potřebují fanoušci se hadice pro 'vodou' bude přerušení proudění vzduchu, budete mít menší pokoj a budete mít i nadále hluku.

Jako příklad můj šéf má core2 x6800, 2x 7900gtx v SLI a 4 GB RAM (štěstí bohaté * zvolání zrušen *) všechny watercooled pomocí 2 třílůžkové fanoušek radiátory, nebezpečí den bloky, 1 / 2 "hadice a různé jiné drobnosti a on odhaduje ho to stojí v blízkosti Grand jen watercool PC.

Nejlepší bloky, prý jsou Nebezpečí Den. Pro čerpadla, jsem řekl, že nejlepší jsou Swiftech. Ale všechno o jeho míchání a odpovídající komponenty pro nejlepší bilanci na vašem systému, jako každý systém a uživatel potřebovat je jiný.

Pro výkon i cen by naznačovaly chystá Vadim Počítače: Vlastní Vestavěný PC a ceny některé vodní chlazení kit, nezáleží na tom, co, prostě vytvořit seznam potřebných dílů (chladič (s), blok (y), trubky, chladicí kapaliny, čerpadlo, nádrž, trubka klipy). Myslím si zjistit, jak to může být drahé.

Nezapomeňte, že jste také dostali starat o doplňování na res, krvácení do vzduchu, zajišťující čerpadlo není příliš slabý nebo příliš silný, pripojíte res na nejvyšší bod chladící smyčky atd. atd.

Shrneme-li, bych jen jít dolů watercooling trasu, pokud máte v úmyslu udělat celé zařízení a pokud máte v úmyslu oc. Možná je lepší investovat do dobrého případě dobré fanoušky a ventilátor regulátoru. Zazátkovat vašeho hdd (y) v Žalman heatpipe chladič, připojit všechny fanoušky s gumovou konektory pro zastavení vibrací.

Have a slídivý Tiché PC UK - tichý počítač Hardware pro tiché PC myšlenek.

Pokud chcete 'Bling' pc, světla, investovat v případě, s okny na straně panelu (Antec 900 je úžasné věci za cenu), můžete dosáhnout ještě tento pohled vedl s fanoušky a podobný. Je si také stojí obrovské množství peněz méně.

Doufám, že to pomůže.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 25. duben 2007, 15:50
Dárce Skupina

Default Vodní chlazení?

Díky to pomůže. Válet se
Takže jen o vodě v pohodě, pokud máte hodně peněz. Hehe.
Také váš šéf je štěstí. Válet se
Takže watercooling bude mít hodně peněz zachování.
Díky

Em
Old 25. duben 2007, 21:41
Cyberbabe
Guest

Default Vodní chlazení?

Vodní chlazení, pokud vaše ubírá na vysoký výkon / herní systém by neměl být nejlepším řešením chlazení a za náklady "vychladnout CPU drahé, CPU / GPU / čipové sady velmi drahé, ale existují velmi dobré například CPU chladiče Pokud chcete vyzkoušet některé Během stopování AMD nebo Intel s Tuniq věže je skvělý chladič také můžete využít peněz budete trávit na vodní chlazení na budovu vyšší spec systém

Tuniq věž recenzi> Tady

Fotogalerie> Tady

Na OCS> Tady
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.