![]() |
|
| |||
| |||
| Είμαι σκέψης του "Επένδυση" στο νερό ψύξης, όταν θ οικοδομήσει τη νέα μου υπολογιστή. Υπάρχουν πολλά "ατυχήματα", όπως η διαρροή. Είμαι ανησυχούσε ότι θα μπορούσε να διαρρεύσει και γαμώ μέχρι τον υπολογιστή μου. Έχει κανείς Χρήση νερού ψύξης. Πώς σου φαίνεται αυτό; Em |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η λίγο ενός ανοικτού ερώτηση για να είμαι ειλικρινής, αλλά εγώ θα κάνω το καλύτερο. Πρώτον, είναι καλό watercooling Αν πρόκειται να overclock το σύστημά σας, καθώς σας επιτρέπει χαμηλότερες θερμοκρασίες, αλλά καλή αερόψυξη overclocks επιτρέπει επίσης καλή και είναι πολύ φθηνότερη. Έχω τώρα μου έχεις E6400 (2.13ghz stock) είναι σε επίπεδα λίγο πάνω από 2.6ghz για την ψύξη του αέρα. Θερμοκρασία βραδυπορείας είναι 32γ, κορυφής 39c. Έτσι thats e6700 για επιδόσεις 200,00 παράξενο λιγότερο. Theres δύο σχολές σκέψης για το νερό ψύξης-High ροής και μείωση της ροής. Δεν θα υπεισέλθω σε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και για τις δύο εδώ, ώστε να θέσω προτείνουμε να διαβάσετε. Εξάλλου, τα πλεονεκτήματα / μειονεκτήματα που θα ήθελα τα λόγια είναι μόνο οι απόψεις μου και πιστέψτε με, οι απόψεις ποικίλλουν. Theres επίσης παθητική ψύξη του νερού, είναι βασικά μόνο ένα (τεράστιο) καλοριφέρ ότι το ψυκτικό μέσο ρέει στο να ψύχεται χωρίς τη βοήθεια των οπαδών. Είχα μια Zalman Reservator, η οποία ήταν μια τεράστια αναβοσβήνει πράγμα, ότι ήταν ξένο προς την περίπτωση, λοιπόν, χρειάζονται περισσότερο χώρο, και θα διατηρούνται σε 7900gt μου 52c σε ώρες αιχμής, να είναι ανοδικοί ήταν τελείως αθόρυβη αλλά το κόστος 200,00. Έχω τώρα τοποθετηθεί ένα VF900 cooler για την κάρτα, τους κοντινούς ως dammit σιωπηλοί και σε ώρες αιχμής είναι η θερμοκρασία 42γ. 'Nuff είπε σχετικά. Πλέον με το παθητικό θα είναι σε θέση να ψύχεται από ένα στοιχείο ανά ψυγείο (και το ίδιο και με τα όλα-σε-ένα λύσεις-βλέπε παρακάτω) Μπορείτε να αγοράσετε έτοιμα για εκκίνηση του νερού ψύξης, αλλά αυτές είναι συνήθως μειωμένη σε ορισμένους τομείς και στην πραγματικότητα δεν δίνει κανένα πλεονέκτημα σε σχέση με καλή αερόψυξη, και είναι, επίσης, και πάλι, πολύ πιο ακριβό. Αν το πρόβλημα είναι ο θόρυβος όγκους, μπορείτε να βρείτε διαφορετικά στηρίγματα και οι φίλαθλοι και κάποια ήσυχη Ψύκτες αέρα, ανακατεύουμε όλα ότι με ανεμιστήρα ελεγκτή (MCubed Big NG θα μου σύσταση) και μπορείτε να τον έλεγχο του θορύβου. Theres, IMHO, πραγματικά δεν σημείο watercooling αν δεν θέλει κάποιος να watercool το σύνολο του συστήματος (cpu, gpu, Northbridge, southbridge, RAM). Αυτό μπορεί να αποδειχθεί μια δαπανηρή άσκηση. Ο λόγος για να κάνουμε το όλο σύστημα είναι απλό: Όλα τα συστατικά μέρη που δεν είναι δροσερό ακόμη θα πρέπει αερόψυξη, έτσι θα πρέπει και πάλι να σας οπαδοί, οι σωληνώσεις για το "νερό" θα διακόψει αέρα, θα έχετε λιγότερο χώρο , και θα εξακολουθούν να έχουν το θόρυβο. Για παράδειγμα το αφεντικό μου έχει core2 x6800, 2x 7900gtx σε SLI, 4GB RAM και (τυχερός πλούσια παραπληρωματικός διαγράφεται * *), χρησιμοποιώντας όλα τα υγρόψηκτων 2 τρίκλινα ανεμιστήρα καλοριφέρ, κίνδυνος den μπλοκ, 1 / 2 "σωλήνα και διάφορα άλλα κομμάτια και ο ίδιος θεωρεί θα του κοστίσει κοντά σε μια μεγάλη μόνο και μόνο για να το watercool τεμ. Το καλύτερο μπλοκ, κατά τα φαινόμενα, είναι Danger Den. Για μια αντλία, είπαν ότι είμαι ο καλύτερος είναι Swiftech. Όμως, όλα τα σχετικά με την ανάμειξη και εξαρτήματα που ταιριάζουν με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το σύστημά σας, όπως και κάθε χρήστης του συστήματος είναι διαφορετικό. Για την άσκηση των τιμών θα πρότεινα θα Vadim Υπολογιστές: Custom Built PCs και τιμή μέχρι λίγο νερό ψύξης kit, δεν έχει σημασία τι, απλά δημιουργούν μια λίστα που απαιτούνται στοιχεία (καλοριφέρ (ες), μπλοκ (ες), σωληνώσεις, ψυκτικό μέσο, αντλία, δεξαμενή, σωλήνας κλιπ). Πιστεύω ότι θα βρείτε ακριβώς το πώς μπορεί να είναι ακριβό. Μην ξεχνάμε επίσης έχεις έχετε να ανησυχείτε για την επαναπλήρωση res, αιμορραγία του αέρα, την εξασφάλιση της αντλίας δεν είναι πολύ ασθενής ή πολύ ισχυρή, τοποθετήστε το ΑΠΕ στο υψηλότερο σημείο του ψυκτικού βρόχο κτλ κτλ Εν κατακλείδι, θα ήθελα μόνο να πέσει η watercooling διαδρομή αν σκοπεύετε να κάνετε το σύνολο της εξέδρας και αν σκοπεύετε να oc. Ίσως είναι καλύτερα που επενδύουν σε ένα καλό, καλό ανεμιστήρες και ανεμιστήρα ελεγκτή. Πώμα σας hdd (ες) σε μια Zalman heatpipe cooler, αποδίδουμε όλοι οπαδοί του ελαστικού με υποδοχές για να σταματήσουν οι δονήσεις. Έχετε φιλοπερίεργος Quiet PC UK - Quiet Computer Hardware για ένα ήσυχο PC για ιδέες. Αν θέλετε ένα «bling" pc με τα φώτα, να επενδύσει σε μια υπόθεση με παραθύρου πλευρά πάνελ (Antec 900 είναι φοβερό για την τιμή) μπορείτε ακόμα να επιτευχθεί αυτό με οδήγησε οπαδούς εξετάσουμε και άλλα παρόμοια. Είναι, επίσης, το κόστος θα το τεράστιο ποσό χρημάτων λιγότερο. Hope this helps.
|
| |||
| |||
| Χάρη βοηθάει. Γελάω δυνατά Έτσι, μόνο το νερό δροσερό, εάν έχετε πολλά χρήματα. Hehe. Επίσης, το αφεντικό σου είναι τυχερός. Γελάω δυνατά Έτσι watercooling θα λάβει πολλά χρήματα διατηρώντας αυτό. Ευχαριστώ Em |
|
| |||
| |||
| Το νερό ψύξης Αν δεν σας ακολουθούν για ένα υψηλών επιδόσεων / gaming σύστημα δεν θα ήταν η καλύτερη λύση ψύξης και ως προς το κόστος "για την ψύξη ενός επεξεργαστή ακριβά, CPU / GPU / Chip Set πολύ ακριβά, αλλά υπάρχουν ορισμένες πολύ καλές για παράδειγμα CPU Ψύκτες , εάν θέλετε να δοκιμάσετε κάποια Πάνω χρονισμό AMD ή Intel η Tuniq Tower είναι μια λαμπρή δροσερότερες επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα που θα δαπανήσει για το νερό ψύξης για την οικοδόμηση ενός συστήματος τριτοβάθμιας spec Tuniq Tower αναθεώρηση> Εδώ Εικόνες> Εδώ Κατά ΑΥΑΕ> Εδώ |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| AMD υδρόψηξη απαραίτητο; | jweika | Θήκες & Τροφοδοτικά | 2 | 16 Ιουν 2009 19:12 |
| Το νερό ψύξης | chrismorris730 | Γενική Συζήτηση Hardware | 20 | 12 Σεπ 2008 22:47 |
| Το νερό ψύξης | tomthedrummer1992 | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 4η Μαΐου 2008 03:24 |
| Το νερό ψύξης | Ελάιζα | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 19 Οκτ 2007 07:20 |
| Πώς το νερό ψύξης Do U | xactly | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 7 Αυγ 2007 04:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |