![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sam misli na "ulaganje" u vodu za hlađenje, kada grade moj novi PC. Da li ima mnogo "nesreće", kao što curi. Zabrinut sam da bi to moglo pročuti i odjebi moj računalo. Se bilo tko korištenja voda za hlađenje. Što mislite o tome? Em |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Njegova malo otvoreno pitanje koje treba završila Frank, ali ja ću napraviti moj najbolji. Prvo, watercooling dobro ako idete za overclock vašeg sustava jer omogućava vam niže temperature, ali dobar rashladni zrak i omogućava dobru overclocks i puno je jeftinije. Ja sam sad dobio moju E6400 (2.13ghz zaliha) prikazuju na nešto preko 2.6ghz hlađenja na zrak. Temp neprisutan je 32c, 39c vrha. Pa taj e6700 performansi 200,00 rasparen manje. Theres dvije škole misli vode za hlađenje visoka i niska protok flow. Neću ići u prednosti i mane i na to se ovdje tako Htio predlažemo Vam da pročitate gore. Osim toga, prednosti / mane bih citirati su samo moja mišljenja i vjerujte mi, mišljenja se razlikuju. Theres i pasivne rashladne vode, to je u osnovi samo (ogromna) radijator da rezno ulje utječe u biti hlađen bez pomoći navijača. Imala sam Zalman Reservator, koji je trepće veliku stvar, to je bio slučaj na vanjskim, tako i potrebno više prostora, a to je držao moje 7900gt na 52c na vrhu, na tumbe je potpuno tiha, ali to košta 200,00. Ja sam sada opremljena jednom VF900 hladnjak na kartici, u blizini njegove dammit Nečujno kao i na vrhuncu je u temp 42c. 'Nuff izjavio je danas da se broj bodova. Plus s pasivnim ćete biti u mogućnosti da jedna komponenta cool po radijator (i njegova istog sa all-in-one rješenja-vidi dolje) Možete kupiti spreman za ići voda rashladnih sistema, ali oni su obično kompromitovao u nekim područjima i ne daju bilo kakve koristi od dobrog zraka za hlađenje, a također su, opet, puno više pricey. Ako vaš problem je buka svezaka, možete dobiti različite nosače i obožavatelji i neke mirnoj rashladnici zraka, sve to izmiješati s fan kontroler (MCubed Big NG bi se moja preporuka) i možete kontrolirati buku. Theres, imho, stvarno watercooling bod, osim ako ne idete na watercool cijelog sistema (CPU, GPU, northbridge, southbridge, ovan). To se može dokazati da bude skupo vježba. Razlog za događaj cijeli sustav je jednostavan: Svejedno komponente ne cool su i dalje će trebati hlađenje zraka, tako da ćete i dalje morati obožavatelji, na cijevi za 'vodu' će prekinuti protok zraka, imat ćete manju sobu , i dalje ćete imati buke. Kao primjer moj šef ima core2 x6800, 2x 7900gtx u sli, i 4GB RAM-a (lucky bogata izbrisani * psovka *) sve watercooled koristeći 2 triple fan radijatori, opasnost den blokovi, 1 / 2 "cijevi i raznih drugih bitova i on reckons košta ga u blizini Grand watercool samo za PC. Najbolji blokovi, navodno, su Opasnost Den. Za pumpe, da sam rekao, najbolje Swiftech. No, njegova sve o miješanja i usklađivanja komponenti kako bi dobili najbolji balans za vaš sustav, kao i svaki korisnik sustava i treba je drukčiji. Za cijene vježba Htjela predlažemo da odete na Vadim Računala: Custom Built računala i cijena gore neki kit za hlađenje vodom, ne smeta šta, samo izraditi popis potrebne komponente (radijator (a), blok (a), cijevi, rezno ulje, pumpa, rezervoar, cijevi isječaka). Mislim da ćete saznati koliko može biti skupo. Ne zaboravite da ste isto tako moramo brinuti za punjenje res, krvarenje zraka, osiguravajući pumpa nije previše slaba, odnosno previše moćna, montiranje res na najvišoj točki rashladnih petlji itd itd da se sumirati, ja bih samo idi dolje watercooling rutu ako namjeravate učiniti vaš cijeli opremiti i ako namjeravate oc. Možda će biti bolje ulagati u dobrom slučaju, dobar fanovima i fan kontroler. Zapušač vaš HDD (a) u Zalman heatpipe hladnjak, priložite sve obožavatelje gumenih sa priključcima za prekid vibracija. Have a njuškalo Miran PC UK - miran Computer Hardware za miran PC za ideje. Ako želite 'bling' pc sa svjetlima, investirati u slučaju s windowed strani ploče (Antec 900 Awesome je slučaj u cijeni) još uvijek možete postići izgled ovaj vodio s fanovima i sl.. Ona će također trošak ogroman novac manje. Nadam se ovo pomaže.
|
| |||
| |||
| Thanks to pomaže. Lol Tako je samo Water cool, ako imate puno novaca. Hehe. Također vaš šef je sretan. Lol Tako će se watercooling puno novaca održavati ga. Hvala Em |
|
| |||
| |||
| Water Cooling ako vaš će se za visoku izvedbu / gaming sistem ne bi bio najbolje rješenje za hlađenje, kao i za trošak "za jedan super skupi CPU, CPU / GPU / Chip Set vrlo skupe, ali ima neke vrlo dobar primjer za CPU rashladnici , ako želite probati Over takta AMD ili Intel je Tuniq Tower je briljantan hladnjaci također možete koristiti novac koji ćete potrošiti na Water Cooling na izgradnji sustava visokog spec. Tuniq Tower pregled> Ovdje Slike> Ovdje Na OCs> Ovdje |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| AMD Water Cooling potrebno? | jweika | Cases & Power Supplies | 2 | 16. lipnja 2009 19:12 |
| Voda za hlađenje | chrismorris730 | General Hardware Chat | 20 | 12. Ruj 2008 22:47 |
| Water Cooling | tomthedrummer1992 | General Hardware Chat | 1 | 4. svibanj 2008 03:24 |
| Water Cooling | Ilija | General Hardware Chat | 1 | 19. listopad 2007 07:20 |
| How Do U Učinite Water Cooling | xactly | General Hardware Chat | 3 | 7. kolovoz 2007 04:57 |
| Thread Tools | |
| |