kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Vízhűtés?

Reply

Téma eszközök
Old Április 25 2007, 15:36
Donor Group

Default Vízhűtés?

Gondolkodom a "befektetés" a vízhűtés, mikor építeni az új számítógépre.
Vannak sok "baleset", mint szivárog. Aggódom, hogy esetleg szivárgás és hangy fel a PC.
Csinál akárki használata vízhűtés. Mit gondolsz róla?

Em
Old Április 25 2007, 15:44
Donor Group

Default Vízhűtés?

Az egy kicsit a nyitott kérdés, hogy őszinte, de I'll do my best.

Először is, jó, ha watercooling fogsz overclock a rendszer, mert lehetővé teszi, alacsonyabb hőmérsékleten, de jó levegő hűtése is lehetővé teszi a jó overclocks és sokkal olcsóbb.

Már most van az én E6400 (2.13ghz állomány) futó 2.6ghz fölé a levegő hűtése. Temp üresjáratban van 32c, 39c-csúcs. Szóval thats e6700 teljesítményt 200,00 furcsa kevesebb.

Ott két iskola a gondolat a vízhűtés High flow és az alacsony áramlás. Én nem megyek be az előnyei és hátrányai mind itt úgyhogy azt javasoljuk, hogy olvassa fel. Emellett az előnyök / hátrányok, amiben idézettel csak én vélemények, és higgye el nekem, vélemények eltérőek.

Ott is, passzív hűtéssel, ez alapvetően csak egy (nagy) fűtőtest, hogy a hűtőközeg-forgalom kell hűteni a támogatás a rajongók. Volt egy Zalman Reservator, amit egy hatalmas villogó dolog, hogy a külső az esetben szükség van tehát én több teret, és ez az én tartott 7900gt at 52c csúcsán, a fejjel volt teljesen csendes, de költség 200,00. Már most látni a VF900 hűvösebb a kártyát, annak közelében, a fenébe is csendes, a legmagasabb a hőmérséklet a 42c. 'Nuff mondta, hogy pontszáma. Plusz passzív csak akkor lehet, hogy hűvös az egyik összetevője egy radiátor (és ugyanazon az all-in-one megoldások-lásd lent)

A vásárlás kész-To-Go vízhűtés rendszerek, de ezek általában sérül, hogy egyes területeken, és nem igazán nyújt előnyt mint jó léghűtés, és az is, megint csak sokkal több drága.

Ha a gond az, zaj mennyiség, lehet kapni különböző csatolásokat és rajongók és néhány nyugodt levegő hűtők, keverjük össze, hogy a ventilátor vezérlő (MCubed Big földgázzal lenne ajánlás), és beállítható a zaj.

Ott, imho, tényleg nincs watercooling, ha nem lesz watercool az egész rendszer (CPU, GPU, Northbridge, Southbridge, RAM). Ez bizonyítja, hogy egy igen drága gyakorlat. Ennek az az oka ennek az egész rendszer nagyon egyszerű: az olyan alkatrészek, nem hűvös még lesz szüksége Léghűtés, így továbbra is szükség van ventilátorok, a cső a "víz" fogja megszakítani a levegő, akkor kevesebb terem , és akkor még a zaj.

Például az én főnököm egy core2 x6800, 2x 7900gtx az SLI, és 4GB RAM (szerencsés gazdagok * töltelékszó hagyni *) minden watercooled segítségével 2 triple fan radiátorok, veszély den tömb, 1 / 2 "cső és egyéb bit s becslése kerül vele közel egy nagy, csak hogy watercool a számítógépet.

A legjobb tömb, úgy tűnik, a Danger Den. A szivattyú, én mondtam a legjobb a Swiftech. De minden a keverést és egyezési alkatrészek, ha a legjobb egyensúlyt a rendszer, mint minden rendszer és a felhasználói igény más.

Az árképzés gyakorolja azt javasoljuk megy Vadim Számítógépek: Egyedi PC Építés és az árak néhány vízhűtés kit, nem számít, mit, csak hozzon létre egy listát a szükséges alkatrészek (radiátor (ok), blokk (ok), cső, hűtőfolyadék, szivattyú, tartály, cső klipek). Azt hiszem, meg fogja találni, hogy milyen drága is lehet.

Ne felejtsük el, amit szintén meg kell aggódni az újratöltés res, vérzés, a levegő, ami biztosítja a szivattyú nem túl gyenge, vagy túl erős, csatold a dolog, hogy a legmagasabb pontja a hűtés hurok, stb, stb

Összefoglalva, én csak menjen le a watercooling útvonalon ha nem az egész kocsi, és ha kívánják oc. Lehet, hogy jobb befektetés a jó ügy, a jó és a szurkolók egy ventilátor vezérlőt. Dugaszol a HDD (k) egy Zalman heatpipe hűvösebb, csatolja az összes rajongó a gumi csatlakozók megállítani vibrációra.

Have a kíváncsi Csendes PC UK - Csendes számítógép hardver, csendes PC az ötleteket.

Ha azt szeretnénk, hogy a "bling" PC fények, a beruházás abban az esetben egy ablakos oldalsó panel (Antec 900 olyan félelmetes esetében az ár), akkor még ennek elérése nézd LED ventilátorok és hasonló. Nem lesz költsége is hatalmas mennyiségű pénz kevesebb.

Remél ez segít.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Április 25 2007, 15:50
Donor Group

Default Vízhűtés?

Köszönjük, hogy segít. Hangosan nevet
Így csak a víz hideg, ha van egy csomó pénzt. Hehe.
Szintén a fõnököd is szerencsés. Hangosan nevet
Szóval watercooling fog sok pénzt fenntartja azt.
Köszönöm

Em
Old Április 25 2007, 21:41
Cyberbabe
Vendég

Default Vízhűtés?

Vízhűtés, ha meg megy be a jó teljesítmény / Gaming-rendszer nem lenne a legjobb megoldás, és a hűtés, mint a költség "kihűlni a CPU drága, CPU / GPU / Chip Set nagyon drága, de van néhány nagyon jó példa CPU hűtők Ha szeretné kipróbálni néhány Clocking, mint az AMD, Intel Tuniq a torony ragyogó hűvösebb is használhatja a pénzt, amit költeni vízhűtés kiépítése magasabb spec rendszer

Tuniq Tower felülvizsgálat> Itt

Képek> Itt

Az OCS> Itt
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
AMD vízhűtés szükség? jweika Cases & Power Supplies 2 16. június 2009 19:12
Vízhűtéses chrismorris730 Általános fémáru Chat 20 12 Sep 2008 22:47
Vízhűtés tomthedrummer1992 Általános fémáru Chat 1 4. május 2008 03:24
Vízhűtés Elijah Általános fémáru Chat 1 19. október 2007 07:20
How Do U Do vízhűtés xactly Általános fémáru Chat 3 7. augusztus 2007 04:57
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.