פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

קירור מים?

Reply

שרשרת כלים
Old 25 אפריל 2007, 15:36
קבוצת תורמים

Default קירור מים?

אני חושב "השקעות" קירור מים, כאשר אני לבנות את המחשב החדש.
האם יש הרבה "תאונות", כמו דולף. אני מודאגת שזה עלול לדלוף סדומאי ו לי את המחשב.
האם מישהו השתמש קירור מים. מה דעתך על זה?

Em
Old 25 אפריל 2007, 15:44
קבוצת תורמים

Default קירור מים?

Its a bit of פתוח הסתיים השאלה להיות גלוי, אבל אעשה את הטוב ביותר.

ראשית, watercooling הוא טוב אם אתה הולך overclock את המערכת כפי שהיא מאפשרת לך טמפרטורות נמוכות יותר, אך גם קירור האוויר טוב טוב מאפשר overclocks והוא הרבה יותר זול.

אני כבר עכשיו יש לי את E6400 (2.13ghz המניה) פשוט לפעול בשעה מעל 2.6ghz על קירור אוויר. טמפ לפהות היא 32c, 39c שיא. אז thats e6700 ביצועים 200,00 פחות מוזר.

שני בתי הספר Theres המחשבה קירור מים ו-High זרימת זרם נמוך. אני לא נכנס את היתרונות ואת disadvantages הן כאן כל כך הייתי ממליץ לך לקרוא למעלה. חוץ מזה, את היתרונות / disadvantages אני רוצה לצטט רק דעות שלי ומאמינים בי, דעות שונות.

Theres גם פסיבי קירור מים, זה בעצם רק (ענק) הרדיאטור כי coolant זורם לתוך להיות מצונן ללא סיוע של אוהדים. היה לי זלמן Reservator, שהיה ענק מהבהב דבר, זה היה המקרה חיצוניים כדי כך הייתי צריך יותר מקום, והוא המשיך את 7900gt ב 52c לעבר השיא, על זה היה הפוך לגמרי, אבל זה השקט עלות 200,00. עכשיו אני כבר מצויד א Cooler VF900 על הכרטיס שלה ליד כמו אילם לעזאזל ועל נקודת השיא של טמפ היא 42c. 'Nuff אמר כי על הציון. בנוסף עם פסיבי תוכל להיות מסוגלים רק מרכיב אחד מגניב לכל הרדיאטור (וגם את אותו הדבר עם כל ה-In-One-פתרונות ראה להלן)

אתה יכול לקנות מוכן ללכת אל מערכות קירור מים, אבל הם בדרך כלל באזורים מסוימים compromised ואינם נהנים באמת לתת לכל רחבי קירור אוויר טוב, והם גם, שוב, הרבה יותר pricey.

אם הדאגה שלך היא רעש כרכים, אתה יכול לקבל שונות ו mounts אוהדים וכמה שקט coolers האוויר, לערבב את כל זה עם אוהד Controller (MCubed גדולה NG יהיה המלצה שלי) ואתה יכול לשלוט על הרעש.

Theres, IMHO, ממש לא הנקודה watercooling, אלא אם כן אתה הולך watercool את כל המערכת (CPU, gpu, northbridge, southbridge, RAM). זה יכול להוכיח להיות יקר התרגיל. הסיבה לעשות את כל המערכת היא פשוטה: כל הרכיבים אתה לא מגניב עדיין הולך צריכים קירור אוויר, ולכן עדיין תצטרך אוהדים, את צנור של 'מים' יהיה להפריע airflow, תהיה לך פחות חדר , ואתה תמשיך לקבל את הרעש.

כדוגמה הבוס שלי יש core2 x6800, 2x 7900gtx ב SLI, ו 4GB ראם (מזל עשיר מלת נמחק * *) כל watercooled באמצעות 2 משולשת מעריץ radiators, סכנה den בלוקים, 1 / 2 "צנור שונים אחרים BITS והוא reckons עלות לו את זה ליד Grand רק כדי watercool את המחשב.

הדרך הטובה ביותר חוסמת, ככל הנראה, הם סכנה Den. במקרה של משאבה, אני אמר את הטוב ביותר הן Swiftech. אבל כל עוד על ערבוב ואת התאמת רכיבים כדי להשיג את המאזן הטוב ביותר עבור המערכת שלך, כמו כל מערכת צריך משתמש שונה.

עבור תמחור לממש הייתי מציע ללכת ואדים מחשבים: מחשבים בנויה אישית והמחיר של ערכת קירור מים, לא משנה מה, פשוט ליצור רשימה של רכיבים הנחוצים (הרדיאטור (S), בלוק (S), צנור, coolant, משאבה, המאגר, שפופרת קליפים). אני חושב תוכל לברר בדיוק איך זה יכול להיות יקר.

אל תשכח גם לך יש לדאוג למילוי את מיל, דימום האוויר, הבטחת משאבה הוא לא חלש מדי, או יותר מדי חזק, על הר מיל בחלק הגבוה ביותר של הצבע Cooling לולאה וכו 'וכו'

לסיכום, אני רק רוצה לרדת watercooling התוואי אם אתה מתכוון לעשות את כל תלבושת ואם אתה מתכוון oc. אתה יכול להיות יותר טוב להשקיע מקרה, טוב אוהדים ו אוהד הבקר. לפקוק את HDD (ים) של זלמן heatpipe מקרר, לצרף את כל אוהדים עם גומי connectors לעצור רטט.

שיהיה לך חטמני מחשב שקט בריטניה - חומרה עבור מחשב שקט שקט המחשב לקבלת רעיונות.

אם אתה רוצה 'בלינג' PC עם האורות, להשקיע במקרה עם חלון צד פאנל (ANTEC 900 הוא מדהים במקרה של מחיר), אתה עדיין יכול להשיג זאת נראית הוביל עם אוהדים ו כדומה. זה יהיה גם עלות סכום עצום של כסף פחות.

מקווה שזה עוזר.

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Old 25 אפריל 2007, 15:50
קבוצת תורמים

Default קירור מים?

תודה זה עוזר. לצחוק בקול רם
אז רק מים מגניב, אם יש לך הרבה כסף. Hehe.
גם הבוס שלך הוא בר מזל. לצחוק בקול רם
אז watercooling ייקח הרבה כסף לשמור אותו.
תודה

Em
Old 25 אפריל 2007, 21:41
Cyberbabe
אורח

Default קירור מים?

קירור מים, אלא אם נכנסת עבור ביצועים גבוהים / Gaming המערכת לא יהיה הפתרון הטוב ביותר הקירור, וזאת עבור עלות "ל א מגניב CPU יקר, CPU / GPU / שבב בחר מאוד יקר, אבל יש קצת טוב למשל CPU coolers , אם אתה רוצה לנסות קצת מעל Clocking AMD או אינטל Tuniq את מגדל הוא מבריק Cooler גם אתה יכול להשתמש אתה מעוניין להשקיע כסף על קירור מים על בניין גבוה spec מערכת

Tuniq לעיין מגדל> כאן

תמונות> כאן

בשעה OCs> כאן
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
AMD קירור מים נחוצה? jweika מקרים & ספקי כוח 2 16th יוני 2009 19:12
קירור מים chrismorris730 כללי חומרה צ 'אט 20 12th ספטמבר 2008 22:47
קירור מים tomthedrummer1992 כללי חומרה צ 'אט 1 4th מאי 2008 03:24
קירור מים Elijah כללי חומרה צ 'אט 1 19th אוקטובר 2007 07:20
How Do U האם קירור מים xactly כללי חומרה צ 'אט 3 7 אוגוסט 2007 04:57
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.