![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš galvoju apie "Investavimas", vandens šaldymo, kai aš statyti savo naują kompiuterį. Ar daug "avarijų", kaip šlapimą. Esu susirūpinęs, kad ji gali ištekėti ir Spieprzyć mano kompiuteryje. Ar kas nors Naudokite vandens srove. Ką apie tai manote? Em |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jos atviros sudėties klausimą bitų būti nuoširdus, bet I'll do my best. Pirma, Watercooling yra gera, jei jūs ketinate overclock savo sistemą, nes ji leidžia sumažinti temperatūrą, tačiau gera oro šaldymą taip pat leidžia gerai overclocks ir yra daug pigesnis. Aš dabar gavau mano E6400 (2.13GHz riedmenų) veikia ne tik kaip 2.6ghz oro aušinimo. Temp idle yra 32c, piko 39c. So thats E6700 spektaklis 200,00 nelyginis mažiau. Theres dvi mokyklos minties vandens aušinimo Didelis srautas ir mažai srauto. Aš neisiu į privalumus ir trūkumus, kad tiek čia, kad aš pasiūlyti jums perskaityti. Be to, privalumų / trūkumų Norėčiau citata yra tik mano nuomones ir tiki mane, nuomonės skiriasi. Theres pat pasyvi aušinimo vandeniu, tai iš esmės tik (didelis) radiatorių, kad aušinimo skysčio srautą į būti aušinami be ventiliatorių pagalba. Aš turėjau Zalman Reservator, kuris buvo didžiulis mirksi dalykas, tai buvo išorės atveju tai man reikia daugiau erdvės, ir jis paliko savo 7900GT bent 52c piko metu, apie aukštyn ji buvo visiškai tylus, bet tai kainuos 200,00. Aš dabar sumontuota VF900 aušintuvu į kortelę, jos beveik kaip Dammit tyli ir didžiausioji temperatūra yra 42c. 'Nuff said tą balą. Plus pasyvus galėsite tik galės atvėsti vieno komponento į radiatorių (ir jo paties su All-in-one sprendimais žr. žemiau) Galite įsigyti ready-to-go vandens aušinimo sistemos, bet paprastai jie yra pavojus, kai kuriose srityse, o ne realiai suteikti bet per gerą oro aušinimu naudos, o taip pat vėl daug brangiau. Jei jūsų susirūpinimą kelia triukšmo kiekį, galima gauti skirtingus stovai ir gerbėjų ir kai tyliai oro aušintuvai, išmaišyti viską, su ventiliatoriaus reguliatorius (MCubed Didelės gamtinės būtų mano rekomendacija), ir jūs galite kontroliuoti triukšmą. Theres, IMHO, tikrai nėra prasmės Watercooling nebent you're going watercool visa sistema (CPU, GPU, Northbridge, Southbridge, RAM). Tai gali pasirodyti brangu naudotis. Už tai, jog visa sistema Priežastis yra paprasta: visus komponentus Jūs negalite cool, vis dar ketina reikia oro aušinimo, tad jums vis dar reikia ventiliatoriai, už "Vanduo", vamzdeliai bus nutraukti oro srautas, jūs turėsite mažiau kambarys ir jūs dar triukšmas. Kaip pavyzdys mano bosas turi Core2 X6800, 2x 7900gtx ir SLI, ir 4GB RAM (lucky turtinga * užpildantis Išbraukta *) Visi watercooled naudojant 2 triple fan radiatoriai, pavojus den blokai, 1 / 2 "vamzdžiai ir įvairūs kiti bitai ir jis skaičiuoja, kainuos jam šalia Grand tiesiog watercool vnt. Geriausiai blokai, matyt, yra Danger Den. Dėl siurblio, man papasakojo geriausia yra Swiftech. Tačiau jos visos apie maišyti ir derinti komponentus gauti geriausią pusiausvyrą jūsų sistema, nes kiekviena sistema ir vartotojų poreikis yra skirtingas. Dėl kainų naudotis siūlyčiau ketina Vadimas Kompiuteriai: Custom Built kompiuteriai ir kaina iki kai vandens aušinimo komplektas, nesvarbu ką, tiesiog sukurti reikalingą sudėtinių dalių sąrašas (radiatoriaus (-ai), block (-ai), vamzdeliai, aušinimo skysčio, siurblių, kolektorių, vamzdžių spaustukus). Manau, kad jums sužinoti, kaip brangiai jis gali būti. Nepamirškite, jūs taip pat turiu nerimauti papildymo res, kraujavimas iš oro, siekiant užtikrinti siurblio nėra per silpnas arba per stiprus, Mount res aukščiausio taško aušinimo kontūro ir tt ir tt Apibendrinant, aš tik žemyn Watercooling maršrutą, jei jūs ketinate daryti visą savo įlaidai, ir jei jūs ketinate oC. Jums gali būti geriau investuoti į gerą atveju, geras ventiliatorius ir ventiliatoriaus reguliatorius. Kyšis savo HDD (-ų) Zalman heatpipe cooler, pridėti visi su guma jungtys gerbėjų sustabdyti vibracija. Ar smalsus Tylus PC UK - Quiet Kompiuterinė įranga ir ramioje PC idėjų. Jei norite 'bling' PC su šviesoforais, investuoti į bylą lango šoninių panelių (Antec 900, yra nuostabus atveju kaina), vis dar galite pasiekti su LED sirgaliai ir panašiai atrodyti. Jis taip pat bus kaina didžiulė pinigų suma mažiau. Hope this helps.
|
| |||
| |||
| Ačiū padeda. Garsiai juoktis Taigi tik su vandeniu atvėsti, jeigu turite daug pinigų. Hehe. Taip pat jūsų bosas yra laimingas. Garsiai juoktis Taigi Watercooling reikės daug pinigų jį išlaikyti. Ačiū Em |
|
| |||
| |||
| Aušinimo vandens, nebent jūsų einama už aukštos kokybės / žaidimų sistema nebūtų geriausias sprendimas aušinimo ir kaip išlaidos "atvėsti CPU brangus, CPU / GPU / mikroschemų rinkiniu labai brangūs, bet yra keletas labai geras pavyzdys CPU aušintuvai , jei norite pasimatuoti Per Clocking AMD arba Intel Tuniq bokštas yra puikus aušintuvas taip pat galite naudoti pinigų galėtumėte išleisti aušinimo vandeniu statybos aukštojo spec sistema Tuniq bokštas peržiūra> Čia Nuotraukos> Čia Į NĮ> Čia |