mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Water Cooling?

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 25, 2007, 15:36
Donors Group

Default Water Cooling?

Es domāju par "Investīcijas", ūdens dzesēšana, kad es veidotu savu jauno datoru.
Vai ir daudz "negadījumi", piemēram, noplūdi. Es esmu noraizējies, ka tas varētu noplūdi un drātēties manu datoru.
Vai kāds Izmantojiet ūdens dzesēšanu. Ko jūs domājat par to?

Em
Old Aprīlis 25, 2007, 15:44
Donors Group

Default Water Cooling?

Tā mazliet nenoteiktu jautājums ir atklāts, bet es darīšu manas vislabāk.

Pirmkārt, watercooling ir laba, ja jūs gatavojas OVERCLOCK jūsu sistēmā, jo ļauj jums samazināt temperatūru, bet labu gaisa dzesēšana ļauj labi overclocks un ir daudz lētāka.

Man tagad got my E6400 (2.13GHz krājumi) darbojas tikai mazliet virs 2.6GHz uz gaisa dzesēšanu. Temp idle ir 32C, maksimālā 39c. So thats e6700 sniegumu 200,00 nepāra mazāk.

Theres divas skolas domu par ūdens dzesēšanas High plūsma un zemas plūsmas. Es neiešu vērā priekšrocības un trūkumus, gan šeit, tāpēc es gribētu ieteikt jums izlasīt augšu. Bez tam, priekšrocības / trūkumi es gribētu citēt tikai manu viedokli un ticiet man, viedokļi atšķiras.

Theres arī pasīvo ūdens dzesēšanu, tā principā ir tikai (milzīgu), radiators, ka dzesēšanas šķidrums ietek jāatdzesē bez atbalsta līdzjutēji. Man bija Zalman Reservator, kas bija milzīgs mirgojošs lieta, tas bija ārpus lietas apstākļi to man vajadzēja vairāk vietas, un tur manu 7900gt pie 52c ir maksimums, uz otrādi tā bija pilnīgi kluss, bet tas maksās 200,00. Man tagad ir ierīkotas VF900 dzesētāju ar karti, tā gandrīz kā Nolāpīts klusi un maksimuma temperatūra ir 42c. "Nuff teica par šo rezultātu. Plus ar pasīvo jūs varēsiet atdzist viens komponents, kas uz radiatora (un tās pašas ar all-in-one risinājumu, skatīt turpmāk)

Jūs varat iegādāties ready-to-go ūdens dzesēšanas sistēmas, bet tie parasti ir apdraudēti, dažās jomās, un tie nav īsti sniegt jelkādu labumu salīdzinājumā ar labu gaisa dzesēšanu, un ir arī jauna, daudz vairāk pricey.

Ja jūsu problēma ir troksnis apjomu, jūs varat iegūt dažādi uzgaļi un faniem, un daži kluss gaisa dzesētāji, sajauc visu, kas ar ventilatoru kontrolieri (MCubed Big NG būs mans ieteikums) un jūs varat kontrolēt troksni.

Theres, imho, tiešām nekādas jēgas watercooling ja vien spēsim watercool visu sistēmu (CPU, GPU, NORTHBRIDGE, Southbridge, RAM). Tas var izrādīties dārgs uzdevums. Šādas rīcības visas sistēmas Iemesls ir vienkāršs: Visas sastāvdaļas jums nav atdzist vēl joprojām būs nepieciešama gaisa dzesēšana, tādējādi jūs joprojām nepieciešams ventilatorus, lai "ūdens" caurules būs pārtraukt gaisa plūsmu, jums būs mazāk vietas , un jūs vēl joprojām ir troksnis.

Kā piemērs mans priekšnieks ir Core2 x6800, 2x 7900gtx ar SLI, un 4gb RAM (laimīgs bagāts * iesprausts vārds svītrots *) visi watercooled izmantojot 2 triple fan radiatoriem, briesmas den bloki, 1 / 2 "caurules un dažādu citu biti, un viņš ir atzīts, tas maksās viņam pie grand tikai watercool pc.

Labākais bloki, acīmredzot, ir Danger Den. Par sūknis, es esmu teicis, vislabāk ir Swiftech. Bet tā visu par sajaukšanos un atbilstības detaļas, lai iegūtu vislabāko līdzsvaru jūsu sistēma, kas katrai sistēmai un lietotāju vajadzības ir atšķirīgas.

Par cenu izmantot es ieteiktu doties uz Vadim Datori: Custom Built PCs un cena pat nedaudz ūdens dzesēšanas komplektu, nav svarīgi, kas, tikko izveidotu sarakstu, nepieciešams sastāvdaļu (radiatora (s), bloka (s), caurules, dzesēšanas šķidrums, sūknis, rezervuārs, caurule piespraudes). Es domāju, ka jūs uzzinātu, cik dārgi var būt.

Neaizmirstiet esat arī ieguva jāuztraucas par uzpildīšana res, asiņošana gaisa, nodrošinot sūkņa nav pārāk vāja vai pārāk spēcīga, Mount res pie augstākā punkta dzesēšanas cilpa etc etc

Rezumējot, es tikai lejā watercooling maršrutu, ja Jūs plānojat darīt visu jūsu platformu un, ja jūs plānojat oC. Jūs varētu būt labāk ieguldīt labas lietas, labas ventilatori un ventilatoru kontrolieris. Krodzinieks savu HDD (s) Zalman HEATPIPE COOLER, pievieno visus ar gumijas savienotāji faniem pārtraukt vibrāciju.

Vai nosey Kluss PC UK - Klusa Computer Hardware par Quiet PC ideju.

Ja jūs vēlaties "bling" pc ar gaismām, jāiegulda gadījumā windowed sānu paneli (Antec 900 ir awesome gadījumā cenas), jūs varat sasniegt šo skatīties ar LED ventilatoriem un tamlīdzīgi. Tā būs arī izmaksas milzīgas naudas mazāk.

Hope this helps.

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Aprīlis 25, 2007, 15:50
Donors Group

Default Water Cooling?

Thanks it helps. Lols
Lai tikai ūdens cool, ja jums ir daudz naudas. Hehe.
Arī jūsu priekšnieks ir laimīgs. Lols
Tā watercooling prasīs daudz naudas saglabājot to.
Pateicība

Em
Old Aprīlis 25, 2007, 21:41
Cyberbabe
Viesis

Default Water Cooling?

Water Cooling ja vien jūsu pozitīvas uz augstas veiktspējas / spēļu sistēma nebūtu labākais dzesēšanas risinājumu un kā izmaksas "atdzist CPU dārgi, CPU / GPU / Chip Set ļoti dārgi, bet ir dažas ļoti labas, piemēram, CPU coolers , ja vēlaties izmēģināt dažus Over Clocking AMD vai Intel Tuniq Tower ir izcili dzesētāju arī jūs varat lietot naudu Jūs tērējat Water Cooling par ēku augstāka spec sistēma

Tuniq Tower pārskats> Šeit

Bildes> Šeit

At OCS> Šeit
Reply

Register

Bookmarks