![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ma gandesc de "Investiţia" în apă de răcire, când am construi noul meu PC. Există mai multe "accidente", la fel ca scurgerea. Sunt îngrijorat că s-ar putea de scurgere şi Dispari până meu PC. Are cineva Folosiţi apă de răcire. Ce crezi despre asta? Em |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Are un pic de o întrebare care urmează să fie încheiat pe Frank, dar voi face tot ce îmi stă. În primul rând, watercooling este bună, dacă mergi la overclock sistemul dumneavoastră, deoarece vă permite temperaturi mai mici, dar bune de aer de răcire permite, de asemenea, bun overclocks şi este mult mai ieftin. Am acum am E6400 (2.13ghz stoc) care rulează la puţin peste 2.6ghz pe răcire a aerului. Temp inactiv este 32c, 39c vârf. Deci, thats e6700 de performanţă pentru 200.00 mai puţin ciudat. Theres două şcoli de gândire pentru apă de răcire-flux înalt şi scăzut de debit. Nu voi intra în avantaje şi dezavantaje atât pe aici, aşa încât Aş sugera să citiţi în sus. În afară de aceasta, avantajele / dezavantajele Aş cita sunt doar opiniile mele si crede-ma, opiniile variază. Theres de apă de răcire pasivă, de asemenea, acest lucru este, în principiu, doar un (imens) radiatorul de lichid de răcire, care se varsă în care urmează să fie răcit, fără ajutor de fani. Am avut un Zalman Reservator, care a fost un imens sclipitoare lucru, a fost extern la caz asa ca am nevoie de mai mult loc, şi-l păstrează mea 7900gt la 52c la vârf, pe de-o cu capul, dar a fost total silenţios costa 200.00. Acum le-am montat un cooler VF900 la carte, sa apropiat ca dracu silenţios şi la vârf, temp este 42c. 'Nuff a declarat că scorul. Plus cu pasivă veţi putea să se răcească o componentă pe calorifer (şi acelaşi cu all-in-one-soluţii de a se vedea mai jos) Puteţi achiziţiona gata pentru a-du-te de apă de răcire sisteme, dar acestea sunt, de obicei, compromise în unele zone şi nu prea da nici un beneficiu de peste bună de răcire a aerului, şi sunt, de asemenea, din nou, mult mai mult pricey. Dacă vă privesc este de zgomot volume, puteţi obţine diferite mounts fani şi nişte linişte şi aer Coolere, se amestecă cu toate că un fan controller (MCubed Big NG ar fi recomandarea mea) si ai posibilitatea de a controla zgomot. Theres, IMHO, chiar nici un rost watercooling cu excepţia cazului în care mergi la watercool întregul sistem (CPU, GPU, Northbridge, Southbridge, berbec). Acest lucru se poate dovedi a fi un exerciţiu costisitor. Motivul pentru a face întregul sistem este simplu: Orice componente pe care nu sunt încă se răcească va nevoie de răcire a aerului, asa ca va trebui în continuare fani, de tubulatura pentru "apa" vor întrerupe airflow, veţi avea mai puţin camera , şi nu veţi mai avea de zgomot. Ca un exemplu seful meu are un core2 x6800, 2x 7900gtx in SLI, şi 4GB RAM (norocos bogat * expletiv elimină *) toate watercooled folosind 2 triple fan radiatoare, pericol den blocuri, 1 / 2 "tubulatură şi diverse alte biţi şi el crede costa aproape de o mie-l doar pentru a watercool PC. Cele mai bune blocuri, se pare, sunt Pericol Den. Pentru o pompa, am spus de cele mai bune sunt Swiftech. Dar totul despre amestecul său şi de potrivire a componentelor pentru a obţine cel mai bun echilibru pentru sistemul dvs., ca de fiecare utilizator de sistem şi este nevoie de diferite. Pentru un exerciţiu de stabilire a preţurilor Aş sugera o să Calculatoare Vadim: PC-uri personalizate de Construit şi de preţ de până unele kit de apă de răcire, nu contează ce, doar a crea o listă de componente necesare (calorifer (e), bloc (e), tubulatură, lichid de răcire, pompa, rezervor, tub de clipuri). Cred că veţi afla cât de costisitor poate fi. Nu uitaţi pe care le-aţi luat de asemenea, să-ţi faci griji reîncărcarea de res, sângerare de aer, asigurarea pompa nu este prea slab sau prea puternic, de montare a res la cel mai înalt punct al buclei de răcire etc etc În concluzie, aş merge doar pe watercooling traseu dacă intenţionaţi să vă faceţi întreaga ţinută şi dacă intenţionează să oc. S-ar putea fi mai bine să investească într-un bun caz, o bună fani şi un fan controller. Vrană dvs. HDD (e), într-un Zalman heatpipe cooler, ataşaţi toate fani cu conectori de cauciuc pentru a opri vibraţii. Sa ai o nosey Linişte PC UK - Linişte Computer hardware pentru o liniştite PC de idei. Dacă doriţi un "bling" PC-ul cu luminile, să investească într-un caz cu un panou windowed secundare (Antec 900 este un excelent caz de pret) puteţi realiza acest lucru a condus uite cu fanii şi suchlike. Este de asemenea, va costa o uriaşă sumă de bani mai puţin. Sper că acest lucru vă va ajuta.
|
| |||
| |||
| Mulţumesc-l ajută. Hohot de râs Deci, doar apă rece, dacă aveţi o grămadă de bani. Hehe. De asemenea, seful tau este norocos. Hohot de râs Deci watercooling va lua o gramada de bani menţinând-o. Mulţumesc Em |
|
| |||
| |||
| Apă de răcire cu excepţia cazului în care vă duc într-o înaltă performanţă / sistem de joc nu ar fi cea mai bună soluţie de răcire şi de cost pentru ca "să se răcească un procesor scump, CPU / GPU / set de cipuri foarte scump, dar sunt unele foarte bune, de exemplu CPU Coolere , dacă doriţi să încercaţi unele Peste pontaj AMD sau Intel a Tuniq Tower este un cooler genial de asemenea, puteţi folosi banii pe care ar cheltui pe apă de răcire pe construirea unui sistem mai mare spec. Tuniq Tower revizuire> Aici Imagini> Aici La OCS> Aici |
![]() |
|
| Marcaje |