menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Vodné chladenie?

Reply

Thread Tools
Old 25. apríl 2007, 15:36
Darcu Skupina

I'm thinking zo "investície" do vody chladenia, aj keď stavať môjho nového PC.
Existujú mnohé "nehody", ako sú netesné. Mám strach, že by mohla unikať a sodomita môj PC.
Má niekto Využitie vodné chladenie. Čo si myslíte o ňom?

Em
Old 25. apríl 2007, 15:44
Darcu Skupina

Jeho trochu o otvorenú otázku, ktoré majú byť úprimný, ale budem robiť moje najlepšie.

Po prvé, watercooling je dobré keď si bude přetaktovávat svoj systém, ako to umožňuje nižšie teploty, ale dobré chladenie vzduchom umožňuje aj dobré overclocks a je oveľa lacnejšie.

Som teraz mám E6400 (2.13GHz zásob) na úrovni tesne nad 2.6GHz na chladenie vzduchu. Temp voľnobehu je 32c, 39c vrchol. Tak to je pre E6700 výkon 200,00 odd menej.

Theres dva myšlienkové prúdy vody pre chladenie-vysoký a nízky prietok toku. Nebudem sa do výhody a nevýhody, ako si na tak bych doporučuji vám prečítať hore. Okrem toho sa výhody a nevýhody by som citovať sú len moje názory a verte mi, názory sa líšia.

Theres aj pasívne chladenie vodou, to je v podstate len (veľké) radiátora, že chladiace tokov do ktorej sa má chladiť bez podpory fanúšikov. Mal som Žalman Reservator, čo bol obrovský blikajúci vec, bolo mimo prípad aj potreba väčší priestor, a to mojej 7900gt na 52c na vrchol, o to bolo úplne naopak mlčala, ale to stojí 200,00. Som teraz montovať jeden VF900 chladič na kartu, svojich blízkych, ako zpropadeně mlčala a na vrchol sa teplota je 42c. 'Nuff povedal, že o skóre. Plus s pasívnym budete len mohli cool jednej zložky na chladič (A rovnaký s "all-in-one riešenie-pozri nižšie)

Môžete si kúpiť ready-to-go vodné chladenie, ale tieto sú väčšinou ohrozený v niektorých oblastiach a nie je naozaj žiadny prínos oproti dobré chladenie vzduchu, a tiež opäť oveľa drahý.

Ak vaša obava je hluk objemy, môžete získať rozdielne pripojí aj fanúšikovia a niektorí pokojnom ovzdušia chladiča, mix všetkého, s ventilátorom řadič (MCubed Big ZP by moje odporúčanie) a môžete ovládať hluku.

Theres, IMHO, naozaj nemá zmysel watercooling ak vy budete watercool celého systému (CPU, GPU, Northbridge, Southbridge, ram). To sa môže ukázať ako veľmi nákladné výkon. Dôvodom pre to je celý systém je veľmi jednoduchý: Všetky zložky nemáte cool stále bude potrebovať chladenie vzduchu, takže budete mať stále potrebujú fanúšikovia sa hadica pre 'vodou' bude prerušenie prúdenia vzduchu, budete mať menšiu izbu a budete mať aj naďalej hluku.

Ako príklad môj šéf má Core2 X6800, 2x 7900gtx v SLI a 4 GB RAM (šťastie bohaté * zvolání zrušený *) všetky watercooled pomocou 2 třílůžkové fanúšik radiátory, nebezpečenstvo deň bloky, 1 / 2 "hadice a rôzne iné drobnosti a on odhaduje ho to stojí v blízkosti Grand len watercool PC.

Najlepšie bloky, vraj sú Nebezpečenstvo Deň. Pre čerpadlá, som povedal, že najlepšie sú Swifty. Ale všetko o jeho miešanie a zodpovedajúce komponenty pre najlepšiu bilanciu na vašom systéme, ako každý systém a používateľ potrebovať je iný.

Pre výkon aj cien by naznačovali chystá Vadim Počítače: Vlastné Vstavaný PC a ceny niektoré vodné chladenie kit, nezáleží na tom, čo, jednoducho vytvoriť zoznam potrebných dielov (chladič (s), blok (y), rúry, chladiace kvapaliny, čerpadlo, nádrž, trúbka klipy). Myslím si zistiť, ako to môže byť drahé.

Nezabudnite, že ste tiež dostali starať o dopĺňanie na res, krvácanie do vzduchu, zabezpečujúce čerpadlo nie je príliš slabý alebo príliš silný, pripojíte res na najvyšší bod chladiacej slučky atď atď

Zhrnieme-li, bych len ísť nadol watercooling trasu, ak máte v úmysle urobiť celé zariadenie a ak máte v úmysle oc. Možno je lepšie investovať do dobrého prípade dobrej fanúšikmi a ventilátor regulátora. Zazátkujte vášho hdd (y) v Žalman heatpipe chladič, pripojiť všetkých fanúšikov s gumovou konektory pre zastavenie vibrácií.

Have a slídivý Tiché PC UK - tichý počítač Hardware pre tiché PC myšlienok.

Ak chcete 'Bling' pc, svetla, investovať v prípade, s oknami na strane panela (Antec 900 je úžasné veci za cenu), môžete dosiahnuť ešte tento pohľad viedol s fanúšikmi a podobný. Je si tiež stojí obrovské množstvo peňazí menej.

Dúfam, že to pomôže.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 25. apríl 2007, 15:50
Darcu Skupina

Vďaka to pomôže. Válet sa
Takže len o vode v pohodě, ak máte veľa peňazí. Hehe.
Aj váš šéf je šťastie. Válet sa
Takže watercooling bude mať veľa peňazí zachovanie.
Vďaka

Em
Old 25. apríl 2007, 21:41
Cyberbabe
Guest

Vodné chladenie, ak vaša uberá na vysoký výkon / herný systém by nemal byť najlepším riešením chladenia a za náklady "vychladnúť CPU drahé, CPU / GPU / čipovej sady veľmi drahé, ale existujú veľmi dobré napríklad CPU chladiča Ak chcete vyskúšať niektoré Počas stopovanie AMD alebo Intel s Tuniq veže je skvelý chladič tiež môžete využiť peňazí budete tráviť na vodné chladenie na budovu vyššia spec systém

Tuniq veža recenzi> Tady

Fotogaléria> Tady

Na OCS> Tady
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.