мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Уатер цоолинг?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 25 тра 2007, 15:36
Донаторска Група

Default Уатер цоолинг?

Сем мисли на "улагање" у воду за хлађење, када граде мој нови ПЦ.
Да ли има много "несреће", као што цури. Забринут сам да би то могло прочути и одјеби мој рачунар.
Се било ко коришћења вода за хлађење. Шта мислите о томе?

Ем
Old 25 тра 2007, 15:44
Донаторска Група

Default Уатер цоолинг?

Његова мало отворено питање које треба завршила Франк, али ја ћу направити мој најбољи.

Прво, уатерцоолинг добро ако идете за оверцлоцк вашег система јер омогућава вам ниже температуре, али добар расхладни ваздух и омогућава добру оверцлоцкс и пуно је јефтиније.

Ја сам сад добио моју Е6400 (2.13гхз залиха) приказују на нешто преко 2.6гхз хлађења на ваздух. Темп неприсутан је 32ц, 39ц врха. Па тај е6700 перформанси 200,00 распарен мање.

Тхереса две школе мисли воде за хлађење висока и ниска проток флоу. Нећу ићи у предности и мане и на то се овде тако Хтео предлажемо да прочитате горе. Осим тога, предности / мане бих цитирати су само моја мишљења и верујте ми, мишљења се разликују.

Тхереса и пасивне расхладне воде, то је у основи само (огромна) радијатор да резно уље утиче у бити хлађен без помоћи навијача. Имала сам Залман Ресерватор, који је трепће велику ствар, то је био случај на спољним, тако и потребно више простора, а то је држао моје 7900гт на 52ц на врху, на тумбе је потпуно тиха, али то кошта 200,00. Ја сам сада опремљена једном ВФ900 хладњак на картици, у близини његове даммит Нечујно као и на врхунцу је у темп 42ц. 'Нуфф изјавио је данас да се број бодова. Плус са пасивни ћете бити у могућности да једна компонента цоол по радијатор (и његова истог са алл-ин-оне решења-види доле)

Можете купити спреман за ићи вода расхладних система, али они су обично компромитовао у неким областима и не дају било какве користи од доброг ваздуха за хлађење, а такође су, опет, пуно више прицеы.

Ако ваш проблем је бука свезака, можете добити различите носаче и обожаватељи и неке мирну расхладници ваздуха, све то измијешати са фан контролер (МЦубед Биг НГ би се моја препорука) и можете контролисати буку.

Тхереса, имхо, стварно уатерцоолинг бод, осим ако не идете на уатерцоол целог система (ЦПУ, ГПУ, нортхбридге, соутхбридге, ован). То се може доказати да буде скупо вежба. Разлог за догађај цео систем је једноставан: Свеједно компоненте не цоол су и даље ће требати хладјење ваздуха, тако да ћете и даље морати обожаватељи, на цеви за 'воду' ће прекинути проток ваздуха, имат ћете мању собу , и даље ћете имати буке.

Као пример мој шеф има цоре2 кс6800, 2кс 7900гткс у сли, и 4ГБ РАМ-а (луцкы богата избрисани * псовке *) све уатерцоолед помоћу 2 Трипле фан радијатора, опасност ден блокови, 1 / 2 "цеви и разних других битова и он рецконс кошта га у близини Гранд уатерцоол само за ПЦ.

Најбољи блокови, наводно, су Опасност Ден. За пумпе, да сам рекао, најбоље Суифтецх. Но, његова све о мешања и усклађивања компоненти како би добили најбољи баланс за ваш систем, као и сваки корисник система и треба је другачији.

За цене вежба Хтјела предлажемо да одете на Вадим Рачунари: прилагођени Буилт рачунара и цена горе неки кит за хладјење водом, не смета шта, само направити листу потребне компоненте (радијатор (а), блок (а), цеви, резно уље, пумпа, резервоар, цеви исечака). Мислим да ћете сазнати колико може бити скупо.

Не заборавите да сте исто тако морамо да брине за пуњење рес, крварење ваздуха, осигуравајући пумпа није превише слаба, односно превише моћна, монтирање рес на највишој тачки расхладних петља итд итд

да се сумирати, ја бих само иди доле уатерцоолинг руту ако намеравате да урадите ваш цео опремити и ако намеравате оц. Можда ће бити боље улагати у добром случају, добар фановима и фан контролер. Запушач ваш ХДД (а) у Залман хеатпипе хладњак, приложите све обожаваоце гумених са прикључцима за прекид вибрација.

Хаве а њушкало Осигурати ПЦ УК - миран Цомпутер Хардуаре за миран ПЦ за идеје.

Ако желите 'блинг' пц са светлима, инвестирати у случају са уиндоуед страни плоче (Антец 900 Ауесоме је случај у цени) још увек можете постићи изглед овај водио са фановима и сл. Она ће такође коштати огроман новац мање.

Надам се ово помаже.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 25 тра 2007, 15:50
Донаторска Група

Default Уатер цоолинг?

Тханкс то помаже. Лол
Тако је само Уатер цоол, ако имате пуно новаца. Хехе.
Такође ваш шеф је срећан. Лол
Тако ће се уатерцоолинг пуно новаца одржавати га.
Хвала

Ем
Old 25 тра 2007, 21:41
Цыбербабе
Гост

Default Уатер цоолинг?

Уатер цоолинг ако ваш ће се за високу успешност / гаминг систем не би био најбоље решење за хлађење, као и за костим "за један супер скупи ЦПУ, ЦПУ / ГПУ / Цхип Сет врло скупе, али има неке врло добар пример за ЦПУ расхладници , ако желите пробати Овер такта АМД или Интел је Туник Тоуер је бриљантан фрижидери такође можете користити новац који ћете потрошити на Уатер цоолинг на изградњи система високог спец

Туник Тоуер преглед> Овде

Слике> Овде

На ОЦс> Овде
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
АМД Уатер цоолинг потребно? јуеика Цасес & Поуер Супплиес 2 16. јуна 2009 19:12
Вода за хлађење цхрисморрис730 Генерал Хардуаре Цхат 20 12. сеп 2008 22:47
Уатер цоолинг томтхедруммер1992 Генерал Хардуаре Цхат 1 4 мај 2008 03:24
Уатер цоолинг Илија Генерал Хардуаре Цхат 1 19 октобар 2007 07:20
Хоу До У Учините Уатер цоолинг ксацтлы Генерал Хардуаре Цхат 3 7 аугуст 2007 04:57
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц