az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Su Soğutma?

Reply

Konu Araçları
Old 25 Nisan 2007, 15:36
Bağış Grubu

Default Su Soğutma?

Ben "" su soğutma, zaman benim yeni bilgisayar inşa Yatırım düşünerek yaşıyorum.
"Akıyor gibi pek çok" kaza edilmiştir. Ben bu sızıntı olabilir ve benim bilgisayarımdaki bozmak endişe ediyorum.
Herkes kullanın su soğutma mu. Buna ne dersin?

Em
Old 25 Nisan 2007, 15:44
Bağış Grubu

Default Su Soğutma?

Açık bir soru sona erdi Bu biraz dürüst olmalı ama Elimden geleni yapacağım.

Eğer olarak daha düşük sıcaklıklarda sağlayan sistem overclock gidiyoruz Öncelikle, watercooling iyi ama iyi bir hava da ve daha ucuz iyi overclocks soğutma sağlar.

Şimdi E6400 (2.13ghz stok) üzerinde 2.6ghz hava soğutma üzerinde çalışan var. Sıcaklık boşta 32c, tepe 39c olduğunu. Dolayısıyla e6700 performans that 200,00 az tuhaf.

Su soğutma-Yüksek akış ve düşük akış için düşünce Theres iki okul. Bu avantajları ve dezavantajları olarak hem burada ben seni okumak öneririm devam etmeyecektir. Ayrıca, avantajları / dezavantajları ben teklif ediyorum sadece benim görüş ve inan bana olan görüş değişir.

Theres da pasif su soğutma temelde sadece bir () radyatör ve soğutucu fanlar ve yardım olmadan soğutmalı olarak içine akışını büyük, bu. Bu yüzden daha fazla oda gerekli Ben, bu durumda harici bir Zalman Reservator, bu büyük bir yanıp sönen şey aklımıza geldi ve 52c at zirvesinde, bu tamamen sessiz olduğunu başaşağı benim 7900gt tutulacak ancak 200,00 maliyet. Şimdi bir VF900 kart için soğutucu monte ettik, onun yanında olarak kahretsin sessiz ve tepe bulunan ısı 42c olduğunu. 'Nuff bir skor olduğunu söyledi. Plus sadece radyatör başına bir bileşen serin yapabileceğinizden pasif (ve aynısı ile-in-One çözümleri aşağıya bakınız)

Hazır-fakat su soğutma sistemleri için bu genelde bazı alanlarda taviz ve gerçekten çok iyi bir hava soğutma konusunda herhangi bir fayda vermez, ve çok daha pahalı da yine vardır satın alabilirsiniz.

Eğer endişe gürültü miktarlar ise, farklı alabilirsiniz mount ve hayranları ve sessiz hava soğutucu, mix bu (MCubed Büyük NG benim önerisi olacağını hayranıyım denetleyicisiyle) ve gürültü kontrol edebilirsiniz.

Theres, imho, gerçekten hiçbir noktası sürece (CPU, GPU, kuzey, güney, RAM) tüm sistem watercool gidiyoruz watercooling. Bu pahalı bir egzersiz olarak kanıtlayabilirim. Tüm sistem yapıyorum sebebi basittir: Size hoş olmayan tüm bileşenleri hala hava soğutma ihtiyacımız olacak, bu nedenle, yine de, bu 'su' için tüp hava akımı kesecektir, daha az oda olur taraftar gerekir , ve hala gürültü olur.

Benim patronum bir core2 x6800, 2x 7900gtx SLI sahip bir örnek ve olarak 4GB RAM (şanslı zengin * sözcük *) bütün 2 üçlü hayranıyım radyatörler, tehlike in den blok, 1 / 2 "tüp ve çeşitli bit ve reckons kullanarak watercooled silindi bu sadece bilgisayar watercool için büyük yakın onu maliyet.

En iyi blokları, görünüşte, Tehlike Den vardır. Bir pompa için, en iyi söyledim I'm Swiftech vardır. Ama tüm karıştırma ve sistem için en iyi dengeyi için bileşenler eşleme, her sistem ve kullanıcı ihtiyacı olarak ilgili farklı.

Bir fiyatlandırma egzersiz i giderek tavsiye ediyor Vadim Bilgisayar: Özel PC Dahili biraz su ve fiyat kiti soğutma, ne, sadece gerekli bileşenleri bir listesini ler), blok (lar),,,, rezervuar, tüp klipleri) pompa soğutma boru (radyatör (oluşturmak önemli değildir. Ben sadece nasıl olabilir pahalı dışarı bulabilirsiniz düşünüyorum.

De RES doldurulması için endişelenmeye var, hava kanama, pompa sağlanması unutmayın çok, ya da çok güçlü, Soğutma döngüsü en yüksek noktası etc adresindeki RES monte zayıf değil

Eğer tüm teçhizat yapmak niyetinde ve eğer oC niyetinde Özetle, burada sadece watercooling rota aşağı gitmek istiyorum. İyi bir durumda, iyi bir taraftar ve fan kontrol daha iyi yatırım olabilir. ) Bir Zalman heatpipe soğutucu olarak, titreşim durdurmak için kauçuk konektörler ile tüm fanlar eklemek HDD (lar tıkamak.

Bir meraklı mı Sessiz PC İngiltere - Sessiz Bilgisayar Donanımı sessiz bir PC için fikirleri için.

Eğer bir durumda bir pencereli yan panel ile yatırım ışıkları ile 'Bling adet istiyorum (antec 900 fiyat için harika durumda) hala neden taraftar ve benzeri ile bu durumu elde edebilirsiniz. Ayrıca para çok büyük bir miktar daha az maliyetli olacaktır.

Hope this helps.

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old 25 Nisan 2007, 15:50
Bağış Grubu

Default Su Soğutma?

Teşekkürler bu yardımcı olur. Çok komik
Yani sadece Su serin, eğer para çok şey var. Hehe.
Ayrıca, patron şanslı. Çok komik
Yani korurken para alacak watercooling.
Teşekkürler

Em
Old 25 Nisan 2007, 21:41
Cyberbabe
Konuk

Default Su Soğutma?

Su Soğutma sürece sizin yüksek bir performans için gidiyoruz / oyun sistemi maliyet için CPU, CPU pahalı / GPU / Yonga Seti çok pahalı serin en iyi soğutma çözümü ve "ama olmaz bazı çok örneğin CPU soğutucu iyi , eğer bir clocking AMD veya Intel bir Tuniq Kule üzerinde denemek istiyorsanız da size Su Soğutma daha yüksek bir özel sistemi harcama gereken karşılığı kullanabileceğiniz bir parlak soğuk olduğunu

Tuniq Kulesi inceleme> Burada

Resimler> Burada

OCS At> Burada
Reply

Register

Bookmarks