![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я маю на увазі "Інвестиції" у водяного охолодження, коли я будую мій новий комп'ютер. Є багато "випадків", як витік. Я побоююся, що це може відбутися витік інформації та мудак мій комп'ютер. Хто-небудь використанні водяного охолодження. Що ви думаєте про це? Em |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Її трохи відкритих питання бути відвертим, але я зроблю все можливе. По-перше, watercooling добре, якщо ви збираєтеся розгоні системи, оскільки дозволяє більш низьких температурах, але гарне повітряне охолодження дозволяє також гарний розгін і набагато дешевше. Я зараз отримав мій E6400 (2.13GHz складі), що проходить на рівні трохи більше 2,6 ГГц на повітряному охолодженні. Temp пустим 32C, піка 39С. Таким Thats E6700 продуктивність непарний 200,00 менше. Theres дві школи думки для охолодження води високого потоку та нижньої течії. Я не буду вдаватися в переваги та недоліки як на тут, так що я пропоную вам прочитати. Крім того, переваги та недоліки я цитатою тільки моя думка, і повірте мені, думки розходяться. Theres також пасивне охолодження водою, це в основному тільки (дуже великий) радіатора, охолоджуючої рідини що впадає в охолоджуватися без допомоги вентиляторів. У мене був Залман Reservator, який був величезний миготливий річ, було зовнішнім по відношенню до справи, мені знадобилося більше місця, і він дотримав свого 7900GT на 52C в години пік, на нозі була повністю автоматичної, але варто було 200,00. Я тепер встановлений кулер VF900 з картою, його майже як Dammit мовчання і на піку Ьетр 42C. 'Nuff сказав з цього приводу. Плюс з пасивним ви тільки зможете охолонути одного компонента в радіатор (і її ж і з все-в-одному-рішеннях див. нижче) Ви можете придбати готовий до йти систем водяного охолодження, але вони зазвичай під загрозу в деяких областях і насправді не дають ніякої користі більше гарне охолодження повітря, а також, знову ж таки, набагато дорожчі. Якщо ваше занепокоєння викликає шум те, чи можна отримати різні монтує і вболівальників і який-небудь тихій охолоджувачів повітря, змішайте все це з вентилятором контролера (MCubed Велика NG б мої рекомендації), і ви можете контролювати шуми. Терес, IMHO, дійсно немає сенсу watercooling, якщо ви збираєтеся Watercool всієї системи (CPU, GPU, північний міст, південний міст, пам'ять). Це може виявитися дорогою справою. Причина для цього вся система проста: Будь-який компонент ви не Cool продовжуються до цих пір мають потребу в охолодженні повітрям, так що вам все одно потрібно вентилятори, труби для "вода" буде перервати потік повітря, ви будете мати менше можливостей , ви усе ще будете мати шум. Як приклад мій бос Core2 X6800, 2x 7900GTX в SLI, і 4 Гб оперативної пам'яті (пощастило багатих * * лайливе слово видалено) все водяні допомогою 2 потрійних радіатори вентилятори, блоки небезпека день, 1 / 2 "труби і різні інші біти, і він вважає, коштувало йому близько Гранд просто Watercool шт. Кращі блоки, мабуть, Danger Den. Для насоса, я розповів найкращі Swiftech. Але його все про неї будь-які компоненти, щоб одержати оптимальний баланс для вашої системи, тому що кожен користувач системи і необхідності інша. Для здійснення цінах Я б запропонував збираюся Вадим Комп'ютери: Custom Built ПК і ціною деякі водяного охолодження Kit, не важливо, що, просто створити список необхідних компонентів (радіатор (и), Блок (и), насосно-компресорні, охолоджуючої рідини, насос, резервуар, труба кліпів). Я думаю, ви дізнаєтеся, дорога наскільки вона може бути. Чи не забувайте, що ви також отримали хвилюватися про поповнення Res, кровотеча повітря, забезпечення насос не дуже слабкий, або надто потужне, горе Res на найвищій точці охолоджує контур і т.д. і т.д. Підводячи підсумок, я б тільки спуститися watercooling маршрут, якщо ви збираєтеся робити всю Ріг "і, якщо ви збираєтеся OC. Ви б краще інвестувати в кращому випадку хороших вентиляторів і вентиляторів контролер. Bung жорсткого диска (ів) в теплових трубок кулера Zalman, додайте всі вентилятори з гумовими роз'єми для зупинки вібрації. Have носатий Тихий ПК ВЕЛИКОБРИТАНІЯ - Тихий Комп'ютери, комплектуючі для тихого ПК для ідей. Якщо ви хочете 'Bling' PC з вогнями, інвестувати кошти у випадку з віконним бічна панель (900 Antec це величезна випадку з ціною) ви можете досягти цього з нетерпінням чолі з вентиляторами і тому подібне. Вона буде також стоять величезні суми грошей менше. Сподіваюся, що це допомагає.
|
| |||
| |||
| Завдяки це допомагає. Ха-ха-ха Так що тільки система водяного охолодження, якщо у вас є багато грошей. Хе-хе. Крім того, ваш бос пощастило. Ха-ха-ха Таким watercooling займе багато грошей для її збереження. Спасибо Em |
|
| |||
| |||
| Водяне охолодження, якщо ваші катаючись на високопродуктивних ігор система не була б найкращим рішенням і охолодження як для вартості "для охолодження процесора дорогою, CPU / GPU / Chip Set дуже дорого, але є дуже хороший приклад для процесорів охолоджувачів , якщо ви хочете спробувати більш Clocking AMD або Intel Tuniq Tower є блискучим кулер Також ви можете використовувати гроші, які Ви витрачаєте на водяного охолодження на будівництво вище Spec система Tuniq Tower огляд> Тут Зображення> Тут У ОК> Тут |