![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз отивам да си направя нова шмекерия и аз искам да O'C като ада. Имам нужда от вода за охлаждане да направя това, но аз не разполагат улика за това може някой да ми каже какво ми трябва руда summet. thnx: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие можете да търсите watercooling "китове", но чух, че не се прави много по-добре, отколкото с по-високи крайни въздух-охладители
| |||
| |||
| IV опитвали gogle търси, но не помогна ли DONT ума си купуват неща за нея като помпа и неща, но Не знам какво значи това, което ми трябва VGA охладител и CPU охладител 8800 GTS + q6600 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Вие ще получавате само в степен, или по-малко с 2 WC, както и за цената, аз не мисля, че си струва, че въпреки че тя не изглежда много готино Мисля, че тоалетната е повече за хората, които живеят в по-влажна среда
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Мисля, че тя изглежда доста добре също и comparesd да crud феновете те охладнявам компонентите много по-добре най-вече с O'C. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Това е, което хората, които overclock да ми кажеш |
|
| |||
| |||
| Аз съм overclocker и имат доста познания в тази област, watercooling изглежда добре, че е около нея, китове не са по-добре, отколкото добър HSF, ако ще да го направя, ще трябва да изгради свой собствен и, че ще струва Няколко 100pounds
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Един полза, че никой не е посочено е шум.
| |||
| |||
| В RAD трябва да се охлаждат някои как: P
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Добре фенове, но не не по-малко фенове. |