![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Chystám se dostat novou plošinu a Chci O'C jako peklo. i nutnost chlazení vodou to udělat, ale nemám ponětí o tom může mi někdo říct, co potřebuju rudy summet. thnx: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| se můžete podívat na watercooling "kity", ale já slyším nemají dělat mnohem lépe než vyšší-end-chladiče vzduchu
| |||
| |||
| iv pokusil gogle vyhledávání, ale ne pomáhat i dont mysl nákupu své vlastní věci, pro něj jako pumpa a další věci, ale i dont vědět, co dělá, co potřebuji a vga chladiče CPU chladiče 8800 GTS + q6600 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Budete pouze získat titul nebo 2 menší s WC a za cenu, nemyslím si, že to stojí za to i když se to vypadat dost cool Myslím, že WC je více lidí, kteří žijí ve vlhkém prostředí
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Myslím, že to vypadá celkem dobře a příliš comparesd na crud fanoušci budou ochlazovat komponenty mnohem lépe, zejména s O'C. |
|
| |||
| |||
| Citace:
To je to, co lidé mají, že přetaktování mi řekl, |
|
| |||
| |||
| Jsem overclocker a docela dost znalostí v této oblasti, watercooling vypadá dobře, že se o tom, soupravy nejsou lepší než dobrý HSF, pokud budete dělat, budete muset vytvořit vlastní a které budou stojí pár 100 liber
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedním z přínosů, že žádný z nich bylo uvedeno, je hluk.
| |||
| |||
| V rad musí být chlazen některé Jak na to: p
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ok není žádné fanoušky, ale méně fanoušků. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| AMD Vodní chlazení nutné? | jweika | Případy & Napájecí zdroje | 2 | 16. června 2009 19:12 |
| Vodní chlazení | chrismorris730 | Obecné Hardware Chat | 20 | 12. Září 2008 22:47 |
| Vodní chlazení | tomthedrummer1992 | Obecné Hardware Chat | 1 | 4. května 2008 03:24 |
| Vodní chlazení | Eliáš | Obecné Hardware Chat | 1 | 19. říjen 2007 07:20 |
| Jak U Do Vodní chlazení | xactly | Obecné Hardware Chat | 3 | 7. srpna 2007 04:57 |
| Thread Nástroje | |
| |