![]() |
|
| |||
| |||
| Θα λάβετε μια νέα εξέδρας και θέλω να O'C σαν κόλαση. i ανάγκη νερού ψύξης για να γίνει αυτό, αλλά δεν έχω ιδέα σχετικά με αυτό μπορεί κάποιος να μου πει τι χρειάζομαι summet μεταλλεύματος. thnx: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| μπορείτε να αναζητήσετε watercooling "πακέτα" ακούω, αλλά δεν το κάνουν πολύ καλύτερα από τα ανώτερα-τέλος-Ψύκτες αέρα
| |||
| |||
| iv προσπάθησε gogle αναζήτηση, αλλά δεν βοηθούν i dont μυαλό μου την αγορά ιδίων πράγματα για αυτό, όπως η αντλία και τέτοια, αλλά i dont ξέρει τι κάνει τι Χρειάζομαι ένα vga cooler και cpu cooler 8800 GTS + q6600 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Θα λάβετε μόνο ένα βαθμό λιγότερο ή 2 με WC και για την τιμή που δεν πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο αν και εξετάσουμε πολύ δροσερό Νομίζω ότι είναι πιο WC για άτομα που ζουν σε πιο υγρό περιβάλλον
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι φαίνεται πάρα πολύ καλή και comparesd να crud τους ανεμιστήρες ψύξης τα συστατικά πολύ καλύτερο ειδικά με O'C. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Αυτό είναι ό, τι τα άτομα που μου είπαν overclock |
|
| |||
| |||
| Είμαι ένας overclocker και έχουν αρκετές γνώσεις στον τομέα αυτό, watercooling φαίνεται ότι είναι καλό γι 'αυτό, πακέτα δεν είναι καλύτεροι από μια καλή HSF, αν πρόκειται να το κάνει θα πρέπει να φτιάξετε τον δικό σας και ότι θα κοστίσει ηλικίας του 100pounds
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ένα πλεονέκτημα που κανείς δεν έχει αναφερθεί είναι ο θόρυβος.
| |||
| |||
| Η rad να κρυώσει μερικά πώς: p
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ok, αλλά δεν δεν οπαδούς λιγότερο οπαδούς. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| AMD υδρόψηξη απαραίτητο; | jweika | Θήκες & Τροφοδοτικά | 2 | 16 Ιουν 2009 19:12 |
| Το νερό ψύξης | chrismorris730 | Γενική Συζήτηση Hardware | 20 | 12 Σεπ 2008 22:47 |
| Το νερό ψύξης | tomthedrummer1992 | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 4η Μαΐου 2008 03:24 |
| Το νερό ψύξης | Ελάιζα | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 19 Οκτ 2007 07:20 |
| Πώς το νερό ψύξης Do U | xactly | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 7 Αυγ 2007 04:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |