![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja odlazim, da bi dobili novi opremiti i želim O'C poput pakao. trebam vode za hlađenje, ali za to nemam indicija o tome može netko reći mene što mi je potrebno summet rude. thnx: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| možete potražiti watercooling "pribor", ali čujem da ne napraviti mnogo bolje nego veća-end air-rashladnici
| |||
| |||
| iv pokušao gogle pretražuju, ali ne pomaze ja dont umu kupuju svoje stvari za to kao što je pumpa i ostalo, ali ja dont znati što radi ono što trebam VGA hladnjak i CPU hladnjak 8800 gts + q6600 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Bit ćete samo dobiti stupanj ili 2 manje s WC-om, a za cijenu ne mislim da je to vrijedno, iako on ne izgledaju prilično cool Mislim WC je više za ljude koji žive u više vlažni okoliš
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Mislim da je to izgleda prilično dobro i previše comparesd za navijače crud oni ohladiti komponente puno bolje pogotovo sa O'C. |
|
| |||
| |||
| Quote:
To je ono što ljudi koji su mi overclock |
|
| |||
| |||
| Ja sam overclocker i prilično dosta znanja u ovom području, watercooling izgleda dobro da je o tome, kits nema bolje od dobre HSF, ako ćete to morati ćete izgraditi vlastiti trošak, te da će jedan par £ 100
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedna prednost da nitko nije spomenuo je buke.
| |||
| |||
| U rad je biti hlađen neki način: p
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ok ne fanove, ali ne manje navijača. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| AMD Water Cooling potrebno? | jweika | Cases & Power Supplies | 2 | 16. lipnja 2009 19:12 |
| Voda za hlađenje | chrismorris730 | General Hardware Chat | 20 | 12. Ruj 2008 22:47 |
| Water Cooling | tomthedrummer1992 | General Hardware Chat | 1 | 4. svibanj 2008 03:24 |
| Water Cooling | Ilija | General Hardware Chat | 1 | 19. listopad 2007 07:20 |
| How Do U Učinite Water Cooling | xactly | General Hardware Chat | 3 | 7. kolovoz 2007 04:57 |
| Thread Tools | |
| |