![]() |
|
| |||
| |||
| Én megyek, hogy egy új kocsi és szeretnék O'C, mint a pokol. Kell vízhűtés Ehhez azonban nincs clue about this is valaki mondja meg nekem, amire szükségem van az érc summet. thnx: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tudsz keresni watercooling "készlet", de hallom, hogy nem ezt sokkal jobb, mint a magasabb végéig légi hűtők
| |||
| |||
| IV gogle kereséssel próbált segíteni, de nem én dont mind a felvásárlást a saját dolgokat, mint a szivattyú, meg ilyesmi, de én dont tud mit, amire szükségem van a vga hűvösebb és a cpu cooler 8800 GTS + q6600 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Csak egy kisebb mértékű, vagy 2 WC-vel, és az ár nem hiszem, hogy megéri, bár nem látod pretty cool Azt hiszem, WC-vel több, az emberek számára, hogy az élő több, párás környezetben
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, elég jól is néz ki, és a szifilisz comparesd rajongók azok hűvös az alkatrészek sokkal jobbak, különösen O'C. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ez az, amit az embereknek, hogy overclock is elmondta, |
|
| |||
| |||
| Én egy overclocker, és elég sok a tudás ezen a területen, watercooling jól néz ki, hogy van rá, dobozokat nem jobb, mint egy jó HSF, ha nem megy be kell építeni a saját, és hogy kerül a £ 100 pár
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az egyik előny, hogy senki nem említette a zaj.
| |||
| |||
| A rad be kell hűteni néhány hogyan: P
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ok nem vagyok rajongó, de kevesebb rajongó. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| AMD vízhűtés szükség? | jweika | Cases & Power Supplies | 2 | 16. június 2009 19:12 |
| Vízhűtéses | chrismorris730 | Általános fémáru Chat | 20 | 12 Sep 2008 22:47 |
| Vízhűtés | tomthedrummer1992 | Általános fémáru Chat | 1 | 4. május 2008 03:24 |
| Vízhűtés | Elijah | Általános fémáru Chat | 1 | 19. október 2007 07:20 |
| How Do U Do vízhűtés | xactly | Általános fémáru Chat | 3 | 7. augusztus 2007 04:57 |
| Téma eszközök | |
| |