![]() |
|
| |||
| |||
| אני הולך להביא ציוד חדש ואני רוצה O'C כמו גיהנום. אני צריך קירור מים כדי לעשות את זה אבל אין לי מושג על זה מישהו יכול לומר לי מה אני צריך בצר summet. thnx: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול לחפש watercooling "ערכות" אבל שמעתי שהם לא עושים הרבה יותר גבוה מ-Air-End coolers
| |||
| |||
| IV gogle חיפוש ניסו לעזור אבל אני לא קונה dont המוח שלי דברים על זה כמו משאבה וכאלה dont אבל אני יודע מה המשמעות של מה שאני צריך VGA Cooler CPU Cooler ו 8800 gts + q6600 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
אתה רק לקבל תואר 2 או פחות עם שרותים ועל המחיר אני לא חושב שזה שווה את זה למרות שזה נראה די מגניב אני חושב שרותים יותר עבור אנשים אשר גרים בסביבה יותר רטוב
|
| |||
| |||
| אני חושבת שזה נראה די טוב מדי ו comparesd כדי crud הם אוהדים להתקרר הרכיבים הרבה יותר טוב במיוחד עם O'C. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
זה מה שאנשים אמרו לי יש overclock |
|
| |||
| |||
| אני overclocker ויש לך די הרבה ידע בתחום זה, watercooling כי הוא נראה טוב על זה, ראה כיצד הם לא יותר מאשר HSF טוב, אם אתה הולך לעשות את זה אתה צריך לבנות את עצמו וכי יעלה על כמה 100 £
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אחד היתרונות, כי אף אחד לא הזכיר את זה יש רעש.
| |||
| |||
| Rad את צריכה להיות קצת מצונן איך: P
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| לא בסדר אבל לא פחות אוהדים אוהדים. |