![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Einu gauti naują platformą ir noriu O'C kaip pragaras. Man reikia vandens aušinimo tai padaryti, bet aš neturiu apie tai gali kas nors pasakys man, ką man reikia rūda summet clue. thnx: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs galite ieškoti Watercooling "rinkiniai", bet girdžiu jos nedaro daug geriau, nei aukštojo pabaigoje oro aušintuvai
| |||
| |||
| IV bandė akiniai ieškoti bet ne padeda i dont mind pirkti savo dalykų, ji kaip siurblys ir kita, bet i dont know what ką man reikia VGA aušintuvo ir CPU cooler 8800 GTS + Q6600 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Jūs gausite tik lygio arba 2 mažiau su WC ir kaina nemanau, kad verta ji nors jis ir atrodo gana kietas Manau, WC yra daugiau žmonių, kurie gyvena daugiau drėgnoje aplinkoje
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Manau, ji atrodo labai gerai ir per comparesd į crud gerbėjai jie atvėsta komponentai daug geriau ypač su O'C. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Tai, ką žmonės, kad overclock jau man |
|
| |||
| |||
| Aš esu overclocker ir turi gana daug žinių šioje srityje, Watercooling gerai atrodo, kad yra apie tai, rinkiniai yra ne ką geriau nei geras HSF, jei ketinate tai padaryti, turėsite sukurti savo ir kainuos pora £ 100
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Viena nauda, kad niekas jau minėta yra triukšmas.
| |||
| |||
| Rad turi būti aušinamas tam, kaip: P
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ok ne ne gerbėjai, bet mažiau gerbėjų. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| AMD aušinimo vandeniu reikia? | jweika | Cases & Power Supplies | 2 | Birželis 16, 2009 19:12 |
| Aušinimo | chrismorris730 | General Hardware Chat | 20 | 12 rugsėjis 2008 22:47 |
| Aušinimo vandens | tomthedrummer1992 | General Hardware Chat | 1 | 4 gegužė 2008 03:24 |
| Aušinimo vandens | Elijas | General Hardware Chat | 1 | 19 spalis 2007 07:20 |
| How Do U Do aušinimo | xactly | General Hardware Chat | 3 | 7 rugpjūtis 2007 04:57 |
| Temos įrankiai | |
| |