![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I am going to get nową platformę i chcę O'C jak piekło. Muszę chłodzenia wodą to zrobić, ale nie mam pojęcia o tym może ktoś mi powiedzieć co muszę rudy summet. thnx: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| możesz szukać Watercooling "zestawy" słyszę, ale nie są one o wiele lepiej niż wyższe koniec chłodnic powietrza
| |||
| |||
| iv próbował gogle wyszukiwania, ale nie pomoże i dont mind skupu własne rzeczy tak, jak pompy i rzeczy, ale ja dont znać co robi i co trzeba VGA cooler i procesor cooler 8800 GTS + q6600 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Będzie tylko jeden stopień mniej lub 2 z WC i to w cenie I don't think it is worth to chociaż nie patrzeć pretty cool Myślę, że WC jest dla osób, które żyją w środowisku wilgotnym więcej
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Myślę, że wygląda całkiem nieźle i zbyt comparesd do crud fanów one ostygać składników dużo lepiej szczególnie z O'C. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
To lud, który powiedział mi mieć overclockingu |
|
| |||
| |||
| Jestem overclocker i całkiem sporo wiedzy w tej dziedzinie, Watercooling wygląda dobrze, że jest o tym, zestawy nie są lepsze niż dobre HSF, jeśli masz zamiar zrobić to będziesz musiał zbudować własny, a kosztować będzie jeden kilka 100pounds
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedna rzecz, że nikt nie wspomniał jest hałas.
| |||
| |||
| W rad musi być chłodzony niektórych jak: p
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ok, ale nie fani nie mniej kibiców. |
![]() |
|
| Zakładki |