![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја одлазим, да би добили нови опремити и желим О'Ц попут пакао. ја потреба воде за хлађење, али за то немам индиција о томе може неко рећи мене што ми је потребно суммет руде. тхнкс: Д |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| можете потражити уатерцоолинг "прибор", али чујем да не направити много боље него већа-енд аир-расхладници
| |||
| |||
| ив покушао гогле претражују, али не помазе ја донт уму купују своје ствари за то као што је пумпа и остало, али ја донт кноткле шта ради оно што ја потреба ВГА хладњак и ЦПУ хладњак 8800 гтс + к6600 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Бит ћете само добити степен или 2 мање са УЦ-ом, а за цену не мислим да је то вриједно, иако он не изгледају прилично цоол Мислим УЦ је више за људе који живе у више влажно околину
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Мислим да је то изгледа прилично добро и превише цомпаресд за навијаче цруд они охладити компоненте пуно боље поготово са О'Ц. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
То је оно што људи који су ми оверцлоцк |
|
| |||
| |||
| Ја сам оверцлоцкер и прилично доста знања у овом подручју, уатерцоолинг изгледа добро да је о томе, китс нема боље од добре ХСФ, ако ћете то морати ћете изградити сопствени костим, те да ће један пар £ 100
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Једна предност да нико није поменуо је буке.
| |||
| |||
| У рад је бити хлађен неки начин: п
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ок не фанове, али не мање навијача. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| АМД Уатер цоолинг потребно? | јуеика | Цасес & Поуер Супплиес | 2 | 16. јуна 2009 19:12 |
| Вода за хлађење | цхрисморрис730 | Генерал Хардуаре Цхат | 20 | 12. сеп 2008 22:47 |
| Уатер цоолинг | томтхедруммер1992 | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 4 мај 2008 03:24 |
| Уатер цоолинг | Илија | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 19 октобар 2007 07:20 |
| Хоу До У Учините Уатер цоолинг | ксацтлы | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 7 аугуст 2007 04:57 |
| Тхреад Тоолс | |
| |