![]() |
|
| |||
| |||
| Yeni bir teçhizat ve i almaya gidiyorum O'C için çok istiyorum. su bu ama bu birini ben cevher summet gereken söyle hakkında bir ipucu yok için soğutma gerekir. thnx: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| siz "kitleri" watercooling bakabilir ama onlar çok daha yüksek sonu hava daha iyi yapmak değil duymak-soğutucular
| |||
| |||
| IV ancak yardım I dont akılda için pompa falan ama ne bir VGA soğutucu ve bir cpu soğutucu 8800 GTS + q6600 gereken bir bilmiyorduysanız gibi kendi şeyler satın arama gogle çalıştı |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Sadece bir derece veya 2 WC az ve buna değer olmasına rağmen oldukça iyi görünüyor olduğunu sanmıyorum bu fiyata alacak Ben WC daha nemli ortamda yaşayan insanlar için daha fazla olduğunu düşünüyorum
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| i çok çok iyi ve çok daha iyi özellikle O'C ile bileşenleri soğumasını çöp hayranları için comparesd göründüğünü düşünüyorum. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Bu insanlar overclock bana söylediklerini var |
|
| |||
| |||
| Eğer kendi oluşturmamız gerekiyor ve bu mal olacak bu yapacaklar bir overclocker ve bu alanda bilgi oldukça çok şey var, watercooling bu iyi görünüyor ilgili kitleri hiç iyi bir HSF daha vardır £ 100 ve çift
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir yararı kimse sözü vardır gürültü olduğunu.
| |||
| |||
| En radikal bazı nasıl: p soğutmalı olmalı
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Tamam not fanlar daha az taraftar. |