![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я збираюся придбати новий верстат і я хочу O'C як у пеклі. Мені потрібно водяне охолодження це зробити, але я не маю поняття про це хтось може сказати, що мені необхідно summet руди. Thnx: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви можете подивитися на watercooling "набори", але я чув вони не роблять набагато краще, чим вищий клас повітроохолоджувачі
| |||
| |||
| IV спробував Gogle пошуку, але не допоможе I Dont Mind купівлі моїх власних речей його, як насос та інше, але я не знаю, що робить те, що мені потрібний кулер VGA і Кулер 8800 GTS + Q6600 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Ви тільки отримаєте диплом або менш 2 з туалетом і за ціну, яку я не думаю, що це того варто, хоча він виглядає досить прохолодно Я думаю, туалет більше для людей, які живуть в більш вологому середовищі
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Я думаю, що це виглядає досить добре і дуже comparesd щоб вони покидьки вентиляторів охолодження компонентами набагато краще, особливо в O'C. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Це те, що людям, що розгін мені сказали |
|
| |||
| |||
| Я оверклокерів і мають досить багато знань в цій області, watercooling виглядає добре, що про це, комплекти нічим не краще, ніж добра HSF, якщо ви збираєтеся зробити це, вам доведеться створити свій власний і це буде коштувати Пару 100pounds
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Одна з переваг, що ніхто не згадав шум.
| |||
| |||
| Рад повинна бути охолодженої деякими як: P
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ок, НЕ вболівальників, але не менш вболівальники. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| AMD водяного охолодження необхідно? | jweika | Справа & блоки живлення | 2 | 16 червня 2009 19:12 |
| Водяне охолодження | chrismorris730 | Генеральний обладнання чат | 20 | 12 вересня 2008 22:47 |
| Водяне охолодження | tomthedrummer1992 | Генеральний обладнання чат | 1 | 4 травня 2008 03:24 |
| Водяне охолодження | Ілля | Генеральний обладнання чат | 1 | 19 жовтня 2007 07:20 |
| How Do U чи водяного охолодження | xactly | Генеральний обладнання чат | 3 | 7 серпня 2007 04:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |