![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм се интересуват от евентуално закупуване на вода за охлаждане кит за нов компютър съм сградата. Аз просто искам да знам от хора, които имат водно охлаждане в компютъра има, ако е мръсен и не си струва. Също така, ако го направя закупите WC система? Мога ли да получа този, който охлажда: 2 х 8800 ултра's, 3GHz Intel четворни сърцевина процесор, DDR3 1800 MHz, твърд диск, чипсети и дънни платки. Възможно ли е да отида на система, която ще готин всички тези компоненти? TIA Илия |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей Илия. Да, можете да получите един, но започваш да се нуждаят от много големи случая да се поберат в него всички. Бих Предполагам ще трябва тройна 120 мм RAD за охлаждане на двете карти, тройна 120 мм рад за процесора и искате вероятно се размине само с един 120 мм рад за HDD, чипсет и овен. Аз съм се познае, но аз ви събера имат или P35 чипсет, Максимус или X38. Ако е така, не се тревожи за охлаждане на southbridge, защото на всички mobo на тези чипсети на southbridge се охлаждат чрез heatpipe към northbridge. Ако не става толкова далеч Бих също видим w / охлаждане на vrm програмите на дънната платка. Не съществува единен всичко-в-едно решение, което ще готино компонентите споменавате. Тези решения едва охлаждане на процесора на по-добра степен на отговорност добър hsf. Вие също ще трябва дълбоки джобове за елемента съм, споменати по-горе. да погледнете този сайт и спец. на охлаждане кит за да видите какво съм говоря от гледна точка на разходите.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| AMD водно охлаждане необходимо? | jweika | Случаи & Power Доставки | 2 | 16-то Юни 2009 19:12 |
| Водно охлаждане | chrismorris730 | Общи Хардуер Чат | 20 | 12 Сеп 2008 22:47 |
| Водно охлаждане | tomthedrummer1992 | Общи Хардуер Чат | 1 | 4 май 2008 г. 03:24 |
| Водно охлаждане помогне моля | xactly | Общи Хардуер Чат | 3 | 28 Авг 2007 12:32 |
| How Do U ли водно охлаждане | xactly | Общи Хардуер Чат | 3 | 7 Aug 2007 04:57 |
| Нишка Инструменти | |
| |