![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám zájem o případné koupi vodní chlazení kit pro nový počítač jsem budově. Jen jsem chtěl vědět od lidí, kteří mají vodní chlazení v počítači je, pokud je špinavý, a ne za to. I když jsem si koupit WC systém? Mohu si ten, který ochlazuje: 2 x 8800 ultra to, 3GHz Intel Quad procesor, DDR3 1800 MHz, pevný disk, chipsety a základní desky. Je možné získat systém, který bude v pohodě všechny tyto komponenty? TIA Eliáš |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Eliáš. Ano, můžete si stáhnout jeden, ale vy budete potřebovat velmi velké věci, aby se vešly do všeho. Já bych hádat budete potřebovat třísedačkovou 120mm rad vychladnout dvě karty, trojí 120mm rad pro CPU a asi byste odejít s jedním 120mm rad pro hdd, čipové sady a paměti RAM. I'm hádat, ale já shromáždím máte buď P35 chipset, maximus nebo X38. Pokud ano, tak se nemusíte starat o chlazení Southbridge, protože na všech mobo to s těmito chipsety na Southbridge je chlazený pomocí heatpipe do Northbridge. Pokud jste se tak daleko bych také o w / chlazení vrm je na základní desce. Neexistuje jediný "all-in-one řešení, které bude v pohodě složek se zmiňujete. Tato řešení sotva chlazení CPU je to lepší stupeň nad dobrým HSF. Jste také bude potřebovat hluboké kapsy pro položky jsem je uvedeno výše. se podívat na tyto stránky a spec až chladicí kit vidět o čem mluvím z pohledu nákladů.