μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Το νερό ψύξης

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19 Οκτωβρίου 2007, 07:09
Μέλος Ομάδα

Default Το νερό ψύξης

Με ενδιαφέρει το ενδεχομένως αγοράζουν νερό ψύξης kit για ένα νέο υπολογιστή Είμαι κτιρίου.
Θέλω μόνο να μάθω από άτομα που είχαν νερό ψύξης εκεί υπολογιστές αν είναι βρώμικο και δεν αξίζει τον κόπο.

Επίσης αν κάνω αγορά ένα WC σύστημα; Μπορώ να πάρω μία που δροσίζει:
2 x 8800 ultra της, 3GHz πυρήνα επεξεργαστή Intel Quad, DDR3 1800 MHz, σκληρό δίσκο, και η μητρική πλακέτα πλινθιοσύνολα.

Είναι δυνατόν να έχετε ένα σύστημα που θα δροσερό όλα αυτά τα συστατικά;

TIA

Ελάιζα
Old 19 Οκτωβρίου 2007, 07:20
Ομάδα Δωρητών

Default Το νερό ψύξης

Γεια Ελάιζα.

Ναι, μπορείτε να πάρετε ένα, αλλά είστε θα χρειαστεί μια πολύ μεγάλη υπόθεση αυτό που ταιριάζει σε όλους.

Είχα μαντέψει θα χρειαστεί ένα τριπλό rad 120 χιλιοστά για την ψύξη των δύο κάρτες, ένα τριπλό rad 120 χιλιοστά για την cpu και έχετε πιθανώς να ξεφύγει με ένα και μόνο για τα 120 χιλιοστά rad hdd, chipset και μνήμη RAM.

Είμαι μαντέψουν, αλλά έχετε συγκεντρώσει είτε το chipset σ. 35, maximus ή X38. Αν ναι, μην ανησυχείς για την ψύξη southbridge διότι σε όλες τις mobo με αυτές τις πλινθιοσύνολα southbridge ψύχεται μέσω heatpipe να το Northbridge.

Αν πρόκειται αυτό πολύ θα ήθελα επίσης να δείτε σχετικά με w / ψύξης τα vrm της για τη μητρική πλακέτα.

Δεν υπάρχει ενιαία όλα-σε-ένα λύση που θα κρυώσουν τα στοιχεία που αναφέρετε. Οι λύσεις αυτές μόλις κρυώσει το cpu της για ένα καλύτερο βαθμό σε μια καλή hsf.

Είστε, επίσης, θα πρέπει βαθιές τσέπες για το στοιχείο της Έχω που αναφέρονται ανωτέρω. ρίξτε μια ματιά στην αυτό το site spec και ένα πακέτο ψύξης για να δούμε τι είμαι μιλάμε για ένα κόστος από την προοπτική.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
AMD υδρόψηξη απαραίτητο; jweika Θήκες & Τροφοδοτικά 2 16 Ιουν 2009 19:12
Το νερό ψύξης chrismorris730 Γενική Συζήτηση Hardware 20 12 Σεπ 2008 22:47
Το νερό ψύξης tomthedrummer1992 Γενική Συζήτηση Hardware 1 4η Μαΐου 2008 03:24
Το νερό ψύξης βοηθήσει παρακαλώ xactly Γενική Συζήτηση Hardware 3 28 Αυγ 2007 12:32
Πώς το νερό ψύξης Do U xactly Γενική Συζήτηση Hardware 3 7 Αυγ 2007 04:57
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.