![]() |
|
| |||
| |||
| Με ενδιαφέρει το ενδεχομένως αγοράζουν νερό ψύξης kit για ένα νέο υπολογιστή Είμαι κτιρίου. Θέλω μόνο να μάθω από άτομα που είχαν νερό ψύξης εκεί υπολογιστές αν είναι βρώμικο και δεν αξίζει τον κόπο. Επίσης αν κάνω αγορά ένα WC σύστημα; Μπορώ να πάρω μία που δροσίζει: 2 x 8800 ultra της, 3GHz πυρήνα επεξεργαστή Intel Quad, DDR3 1800 MHz, σκληρό δίσκο, και η μητρική πλακέτα πλινθιοσύνολα. Είναι δυνατόν να έχετε ένα σύστημα που θα δροσερό όλα αυτά τα συστατικά; TIA Ελάιζα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια Ελάιζα. Ναι, μπορείτε να πάρετε ένα, αλλά είστε θα χρειαστεί μια πολύ μεγάλη υπόθεση αυτό που ταιριάζει σε όλους. Είχα μαντέψει θα χρειαστεί ένα τριπλό rad 120 χιλιοστά για την ψύξη των δύο κάρτες, ένα τριπλό rad 120 χιλιοστά για την cpu και έχετε πιθανώς να ξεφύγει με ένα και μόνο για τα 120 χιλιοστά rad hdd, chipset και μνήμη RAM. Είμαι μαντέψουν, αλλά έχετε συγκεντρώσει είτε το chipset σ. 35, maximus ή X38. Αν ναι, μην ανησυχείς για την ψύξη southbridge διότι σε όλες τις mobo με αυτές τις πλινθιοσύνολα southbridge ψύχεται μέσω heatpipe να το Northbridge. Αν πρόκειται αυτό πολύ θα ήθελα επίσης να δείτε σχετικά με w / ψύξης τα vrm της για τη μητρική πλακέτα. Δεν υπάρχει ενιαία όλα-σε-ένα λύση που θα κρυώσουν τα στοιχεία που αναφέρετε. Οι λύσεις αυτές μόλις κρυώσει το cpu της για ένα καλύτερο βαθμό σε μια καλή hsf. Είστε, επίσης, θα πρέπει βαθιές τσέπες για το στοιχείο της Έχω που αναφέρονται ανωτέρω. ρίξτε μια ματιά στην αυτό το site spec και ένα πακέτο ψύξης για να δούμε τι είμαι μιλάμε για ένα κόστος από την προοπτική.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| AMD υδρόψηξη απαραίτητο; | jweika | Θήκες & Τροφοδοτικά | 2 | 16 Ιουν 2009 19:12 |
| Το νερό ψύξης | chrismorris730 | Γενική Συζήτηση Hardware | 20 | 12 Σεπ 2008 22:47 |
| Το νερό ψύξης | tomthedrummer1992 | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 4η Μαΐου 2008 03:24 |
| Το νερό ψύξης βοηθήσει παρακαλώ | xactly | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 28 Αυγ 2007 12:32 |
| Πώς το νερό ψύξης Do U | xactly | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 7 Αυγ 2007 04:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |