![]() |
|
| |||
| |||
| Én érdekli esetleg vásárol vízhűtés kit egy új számítógép-én az épületben. Csak azt szeretném tudni, hogy az emberek már vízhűtés vannak számítógépek, ha piszkos, és nem éri meg. Akkor is, ha én vásárolni WC rendszer? Kaphatok egy lehűl, hogy: 2 x 8800 Ultra's, 3GHz Intel négymagos processzor, DDR3 1800 MHz, merevlemez, alaplap és chipset. Lehet, hogy egy olyan rendszert, amely hűvös minden összetevője? TIA Elijah |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia Illés. Igen, lehet kapni, de akkor lesz szükség, nagyon nagy ügy, hogy illeszkedjen a mindent bele. Én hiszem, szüksége lesz egy hármas 120mm rad kihűlni a két kártya, hármas 120mm rad a CPU és talán jobb lenne, ha megszökik egy egységes 120mm rad a hdd, chipset és a RAM. Én találgatás, de én akkor sem gyűjt a P35 chipset, maximus vagy X38. Ha igen, ne aggódjon, mert a hűtés a Southbridge minden mobo van ezekkel a chipset Southbridge lehűtjük keresztül heatpipe a Northbridge. Ha még nem megy ilyen messzire én is utánanéz w / hűtés a vrm van az alaplapon. Nincs egyetlen minden-egyben megoldás, hogy majd ha kihűlt, a komponensek beszélve. Ezek a megoldások alig hűvös a CPU által a jobb fokú egy jó hsf. Te is lesz szüksége mély zsebek az elem, amit a fent említett. egy pillantást Ezen az oldalon és spec egy hűtő kit, hogy mirõl beszélek a költség szempontjából.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| AMD vízhűtés szükség? | jweika | Cases & Power Supplies | 2 | 16. június 2009 19:12 |
| Vízhűtéses | chrismorris730 | Általános fémáru Chat | 20 | 12 Sep 2008 22:47 |
| Vízhűtés | tomthedrummer1992 | Általános fémáru Chat | 1 | 4. május 2008 03:24 |
| Vízhűtés help please | xactly | Általános fémáru Chat | 3 | 28. augusztus 2007 12:32 |
| How Do U Do vízhűtés | xactly | Általános fémáru Chat | 3 | 7. augusztus 2007 04:57 |
| Téma eszközök | |
| |