![]() |
|
| |||
| |||
| אני מתעניין ואולי לרכוש ערכת קירור מים חדשה המחשב אני הבניין. אני רק רוצה לדעת מאנשים שיש להם קירור מים היה שם מחשב, אם הוא מלוכלך ולא שווה את זה. כמו כן, אם אני רוצה לרכוש מערכת מחראה? האם אני יכול לקבל אחת כי cools: 2 x 8800 Ultra's, 3GHz מעבד אינטל מרובע ליבות, DDR3 1800 MHz, כונן קשיח, או לוח האם chipsets. האם ניתן לקבל את המערכת יהיה מגניב כל הרכיבים האלה? TIA Elijah |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי Elijah. כן, אתה יכול לקבל אחד, אבל אתה צריך ללכת מאוד גדולה מקרה זה כל כך שיתאים לתוך. אני מניח שאתה מעוניין זקוק כדי לשלש 120mm rad מגניב שני כרטיסים, על משולש 120mm rad עבור CPU ואתה מעוניין כנראה לברוח עם אחת 120mm rad עבור HDD, שבבים ו רם. אני מנחש, אבל אני צריך לאסוף אותך או את שבבים P35, מקסימוס או X38. אם כן, אל תדאג Cooling את southbridge כי על כל אלה עם mobo של chipsets את southbridge הוא מקורר באמצעות heatpipe על northbridge. אם אתה הולך כל כך רחוק אני גם רוצה לראות עוד על W / vrm את הקירור של על לוח האם. אין כל אחד-In-One פתרון זה יהיה מגניב להזכיר לך את הרכיבים. פתרונות אלה בקושי מדליק את CPU של אל התואר על פני יותר טוב hsf. גם אתה צריך ללכת עמוק לכיסים של הפריט ביצעתי המוזכרים לעיל. יש לראות אתר זה ו spec ערכת הקירור של למעלה כדי לראות מה אני מדבר מתוך פרספקטיבה עלות.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| AMD קירור מים נחוצה? | jweika | מקרים & ספקי כוח | 2 | 16th יוני 2009 19:12 |
| קירור מים | chrismorris730 | כללי חומרה צ 'אט | 20 | 12th ספטמבר 2008 22:47 |
| קירור מים | tomthedrummer1992 | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 4th מאי 2008 03:24 |
| קירור מים עזרה בבקשה | xactly | כללי חומרה צ 'אט | 3 | -28 אוגוסט 2007 12:32 |
| How Do U האם קירור מים | xactly | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 7 אוגוסט 2007 04:57 |
| שרשרת כלים | |
| |