![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš esu suinteresuotas galbūt įsigyti vandens aušinimo komplektas naują kompiuterį aš pastatas. Aš tiesiog noriu žinoti, nuo žmonių, kurie turėjo vandens aušinimo ten kompiuterius, jei jis yra nepatogus, ir ne verta. Taip pat, jei aš pirkti WC sistema? Ar galiu gauti viena, kad atvėsina: 2 x 8800 Ultra's, 3GHz Intel Quad Core, DDR3 1800 MHz, standusis diskas ir plokštės mikroschemoms. Ar įmanoma gauti sistemą, kuri bus cool visi tie komponentai? TIA Elijas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Elijas. Taip, galite gauti vieną, bet You're going to reikia labai daug atveju, kad tilptų viskas į. I'd guess you reikės Triple 120mm rad atvėsti dvi korteles, Triple 120mm Råd för CPU ir jums tikriausiai išsisukti su vienu 120mm Råd för HDD, chipsetu ir RAM. I'm guessing, bet aš Surinkite turite arba P35 chipsetu, maximus arba X38. Jei taip, nesijaudinkite aušinimo Southbridge nes visas MOBO's šių mikroschemų Southbridge aušinama per heatpipe į Northbridge. Jei ketinate tai kiek aš taip pat žr Apie m / aušinimo VRM yra pagrindinėje plokštėje. Nėra vieno all-in-one sprendimas, kad bus kietas komponentus paminėti. Šie tirpalai vos cool procesoriaus, kad geriau laipsnis gera HSF. Jūs taip pat ketiname reikia gilių kišenių už daikto minėjau anksčiau. Susipažinkite svetainėje ir spec viršų aušinimo rinkinys see what I'm talking about iš sąnaudų požiūriu.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| AMD aušinimo vandeniu reikia? | jweika | Cases & Power Supplies | 2 | Birželis 16, 2009 19:12 |
| Aušinimo | chrismorris730 | General Hardware Chat | 20 | 12 rugsėjis 2008 22:47 |
| Aušinimo vandens | tomthedrummer1992 | General Hardware Chat | 1 | 4 gegužė 2008 03:24 |
| Aušinimo help please | xactly | General Hardware Chat | 3 | Rugpjūtis 28, 2007 12:32 |
| How Do U Do aušinimo | xactly | General Hardware Chat | 3 | 7 rugpjūtis 2007 04:57 |
| Temos įrankiai | |
| |