![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jestem zainteresowany ewentualnie zakup wody chłodzącej zestaw nowego komputera I'm budynku. Chcę tylko wiedzieć, od ludzi, którzy posiadają wody chłodzącej w tym komputery, jeżeli jest brudny, nie warto. Również mam zrobić, jeśli zakup systemu WC? Czy mogę uzyskać które chłodzi: 2 x 8800 Ultra's, 3GHz procesor Intel quad core, DDR3 1800 MHz, dysk twardy, płyta główna i chipset. Czy można dostać system, który będzie cool wszystkie te elementy? TIA Eliasz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Eliasz. Tak, możesz, ale masz zamiar potrzebują bardzo dużej przypadku pasuje on do wszystkich. I'd guess musisz potrójna 120mm rad do schłodzenia na dwie karty, potrójna 120mm rad dla procesora i wolisz prawdopodobnie uciec z jednego 120mm rad na hdd, chipsetu oraz pamięci RAM. I'm guessing, ale musisz zebrać albo chipsetem P35, maximus lub X38. Jeśli tak, nie martw się o chłodzenia południowy, ponieważ na wszystkich Mobo z tych chipsetów na południowy jest chłodzony za pomocą heatpipe z Northbridge. Jeśli się tak daleko I'd także na temat w / w chłodzenia vrm na płycie głównej. Nie ma jednej wszystko w jedno rozwiązanie, które będzie można schłodzić komponenty wspomina. Rozwiązania te ledwie chłodzenia procesorów do lepszego stopnia w dobrej HSF. You're going to także konieczność głębokich kieszeni na pozycji I've wspomniano powyżej. zajrzyj na tej stronie i spec do chłodzenia zestawu zobaczyć what I'm talking about z punktu widzenia kosztów.
![]() |
|
| Zakładki |