mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Apă de răcire

Reply

Thread Tools
Old 19 octombrie 2007, 07:09
Grupul de stat

Default Apă de răcire

Sunt interesat de un eventual, achiziţionarea de apă de răcire kit pentru un calculator nou Sunt clădirii.
Vreau să ştiu de la oameni care au avut de apă de răcire, în cazul în care aceasta există computere este murdară şi nu merită.

De asemenea, dacă o fac achiziţiona un sistem de WC? Pot sa iau una care răceşte:
2 x 8800 ultra's, 3GHz procesor Intel quad core, DDR3 1800 MHz, hard-disk, placa de bază şi chipset-uri.

Este posibil pentru a obţine un sistem care va misto toate aceste componente?

TIA

Ilie
Old 19 octombrie 2007, 07:20
Grupul de donator

Default Apă de răcire

Max Ilie.

Da, puteţi obţine unul, dar te duci la o foarte mare nevoie de caz pentru a se potrivi cu ea în toate.

Aş ghici veţi avea nevoie de un triplu 120mm rad să se răcească cele două carduri, un triplu 120mm rad pentru CPU şi, probabil, aţi dori să scape cu o singură 120mm rad pentru HDD, chipset-ul si RAM.

Sunt ghicitul, dar mi-am cules pe care le-aţi fie chipset P35, maximus sau X38. Dacă este aşa, nu vă faceţi griji despre răcire a Southbridge, pentru că în toate aceste mobo cu chipset-uri de Southbridge este răcit prin intermediul unui heatpipe la Northbridge.

Dacă vă merge atât de departe Aş vedea, de asemenea, despre w / răcire a vrm de pe placa de bază.

Nu există nici un singur all-in-o soluţie care va misto de componente ai spus. Aceste soluţii abia misto de procesoare la un grad mai bine peste un bun hsf.

Sunteţi de asemenea, va trebui buzunare adânci pentru a elementului am menţionat mai sus. arunca o privire la acest site spec. şi un kit de răcire pentru a vedea despre ce vorbesc despre dintr-o perspectivă de cost.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.