![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sunt interesat de un eventual, achiziţionarea de apă de răcire kit pentru un calculator nou Sunt clădirii. Vreau să ştiu de la oameni care au avut de apă de răcire, în cazul în care aceasta există computere este murdară şi nu merită. De asemenea, dacă o fac achiziţiona un sistem de WC? Pot sa iau una care răceşte: 2 x 8800 ultra's, 3GHz procesor Intel quad core, DDR3 1800 MHz, hard-disk, placa de bază şi chipset-uri. Este posibil pentru a obţine un sistem care va misto toate aceste componente? TIA Ilie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Max Ilie. Da, puteţi obţine unul, dar te duci la o foarte mare nevoie de caz pentru a se potrivi cu ea în toate. Aş ghici veţi avea nevoie de un triplu 120mm rad să se răcească cele două carduri, un triplu 120mm rad pentru CPU şi, probabil, aţi dori să scape cu o singură 120mm rad pentru HDD, chipset-ul si RAM. Sunt ghicitul, dar mi-am cules pe care le-aţi fie chipset P35, maximus sau X38. Dacă este aşa, nu vă faceţi griji despre răcire a Southbridge, pentru că în toate aceste mobo cu chipset-uri de Southbridge este răcit prin intermediul unui heatpipe la Northbridge. Dacă vă merge atât de departe Aş vedea, de asemenea, despre w / răcire a vrm de pe placa de bază. Nu există nici un singur all-in-o soluţie care va misto de componente ai spus. Aceste soluţii abia misto de procesoare la un grad mai bine peste un bun hsf. Sunteţi de asemenea, va trebui buzunare adânci pentru a elementului am menţionat mai sus. arunca o privire la acest site spec. şi un kit de răcire pentru a vedea despre ce vorbesc despre dintr-o perspectivă de cost.