![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám záujem o prípadnej kúpe vodné chladenie kit pre nový počítač jsem budove. Len som chcel vedieť od ľudí, ktorí majú vodné chladenie v počítači je, ak je špinavý, a nie za to. I keď som si kúpiť WC systém? Môžem si ten, ktorý ochladzuje: 2 x 8800 ultra to, 3GHz Intel Quad procesor, DDR3 1800 MHz, pevný disk, chipsety a základné dosky. Je možné získať systém, ktorý bude v pohodě všetky tieto komponenty? TIA Eliáš |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Eliáš. Áno, môžete si stiahnuť jeden, ale vy budete potrebovať veľmi veľké veci, aby sa vošli do všetkého. Já bych hádat budete potrebovať třísedačkovou 120mm rad vychladnúť dve karty, trojaký 120mm rád pre CPU a asi by ste odísť s jedným 120mm rád pre hdd, čipovej sady a pamäte RAM. I'm hádat, ale já zhromaždíme máte buď P35 chipset, maximus alebo X38. Ak áno, tak sa nemusíte starať o chladenie Southbridge, pretože na všetkých Mobo to s týmito chipsety na Southbridge je chladený pomocou heatpipe do Northbridge. Ak ste sa tak ďaleko by som tiež o w / chladenie VRM je na základnej doske. Neexistuje jediný "all-in-one riešenie, ktoré bude v pohodě zložiek sa zmienili. Tieto riešenia sotva chladenie CPU je to lepší stupeň nad dobrým HSF. Ste tiež bude potrebovať hlboké vrecká pre položky jsem je uvedené vyššie. sa pozrieť na tieto stránky a spec až chladiace kit vidieť o čom hovorím z pohľadu nákladov.