мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Уатер цоолинг

Reply

Тхреад Тоолс
Old 19. октобар 2007, 07:09
Мембер Гроуп

Default Уатер цоолинг

Занима ме евентуално куповине воде за хлађење кит за нови компјутер сам зграду.
ЈА праведан оскудица за кноткле од људи који су имали воде за хлађење у рачунара постоји ако је у нереду, а не исплати.

Исто тако, ако ЈА чинити куповину УЦ систем? Могу ли добити онај који хлади:
2 кс 8800'с ултра, 3ГХз Интел Куад цоре процесор, ДДР3 1800 МХз, хард диск, матична плоча и цхипсетс.

Да ли је могуће да се систем који ће хладити све оне компоненте?

Тиа

Илија
Old 19. октобар 2007, 07:20
Донаторска Група

Default Уатер цоолинг

Поздрав Илија.

Да, можете добити један, али ти си лијегање морати велики случају да се све то стане у.

Хтио ударити треба Трипле 120мм рад на хладном две картице, троструки 120мм рад за ЦПУ, а ви бисте вероватно извући са само једним 120мм рад за ХДД, цхипсет и РАМ.

И'м гуессинг, али ја скупити имате било П35 цхипсет, Максим или Кс38. Ако је тако, не брините о хлађења на соутхбридге, јер на свим мобо са ове цхипсетс је соутхбридге је хлађен помоћу хеатпипе на нортхбридге.

Ако идете овако далеко бих такође видети у / хладјење у врм-а на матичној плочи.

Нема једног алл-ин-оне решење које ће вас хладити компоненте споменути. Та решења једва цоол ЦПУ-а на степен боље преко доброг хсф.

Ти си такође ће требати дубоким џеповима за ставке сам споменуо горе. имају поглед на тхис сите и спец уп кит расхладне видети што сам се говори о цени из перспективе.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц