![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Занима ме евентуално куповине воде за хлађење кит за нови компјутер сам зграду. ЈА праведан оскудица за кноткле од људи који су имали воде за хлађење у рачунара постоји ако је у нереду, а не исплати. Исто тако, ако ЈА чинити куповину УЦ систем? Могу ли добити онај који хлади: 2 кс 8800'с ултра, 3ГХз Интел Куад цоре процесор, ДДР3 1800 МХз, хард диск, матична плоча и цхипсетс. Да ли је могуће да се систем који ће хладити све оне компоненте? Тиа Илија |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Поздрав Илија. Да, можете добити један, али ти си лијегање морати велики случају да се све то стане у. Хтио ударити треба Трипле 120мм рад на хладном две картице, троструки 120мм рад за ЦПУ, а ви бисте вероватно извући са само једним 120мм рад за ХДД, цхипсет и РАМ. И'м гуессинг, али ја скупити имате било П35 цхипсет, Максим или Кс38. Ако је тако, не брините о хлађења на соутхбридге, јер на свим мобо са ове цхипсетс је соутхбридге је хлађен помоћу хеатпипе на нортхбридге. Ако идете овако далеко бих такође видети у / хладјење у врм-а на матичној плочи. Нема једног алл-ин-оне решење које ће вас хладити компоненте споменути. Та решења једва цоол ЦПУ-а на степен боље преко доброг хсф. Ти си такође ће требати дубоким џеповима за ставке сам споменуо горе. имају поглед на тхис сите и спец уп кит расхладне видети што сам се говори о цени из перспективе.