![]() |
|
| |||
| |||
| Ben belki bir su Ben bina var, yeni bir bilgisayar için soğutma kiti satın alma istiyorum. Sadece bu değil, buna değer su var bilgisayarlar eğer o Dağınık olarak soğutma olduğu kişilerden öğrenmek istiyorum. Ayrıca eğer bir WC sistemi satın alabilirim? O Cools birini alabilir miyim: 2 x 8800 Ultra's, 3GHz Intel dört çekirdekli işlemci, DDR3 1800 MHz, Sabit sürücü ve anakart chipset. Bu tüm bu bileşenlerin serin bir sistem elde etmek mümkün müdür? TIA Baris |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba Baris. Evet, bir tane alabilirsiniz, ancak bütün haline uyacak şekilde çok geniş bir durumda ihtiyacınız olacak. Sana bir üçlü 120mm iki kartları, CPU için üç 120mm radikal ve muhtemelen away from the hdd yongatakımının ve koç için tek 120mm RAD elde ediyorum serinlemenize RAD gerekir tahmin ediyorum. Ben tahmin ediyorum, ama ya P35 yongaseti, Maximus veya X38 var toplar. Bu durumda, çünkü üzerindeki Güneyköprüsü soğutma hakkında endişelenmeyin güney ve kuzey için heatpipe ile soğutulan bu chipset ile mobo's. Bu kadar da W hakkında görmek istiyorum / soğutma devam ettiğiniz anakart üzerindeki vrm's. There is no tek her bir çözüm olarak bu söz bileşenleri serin olacaktır. Bu çözümler ancak CPU daha iyi bir derece iyi bir HSF bitti harika. Ayrıca için derin cepler ihtiyacınız olacak yukarıda bahsedilen olduğunuz öğenin. gözden geçirmek Bu sitede ve soğutma kiti kadar bir maliyet perspektifi hakkında kimden neden bahsettiğimi görmek için spec.
![]() |
|
| Bookmarks |